Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dnes došlo již ke čtyřem dopravním nehodám se zraněním lidí

Záchranné složky mají plné ruce práce, bouralo se u Plzně, u Klatov, u Sušice i u Borovna

25. září 2021 14:04 , aktualizace 22:08

Nehody

Dnes došlo již k několika dopravním nehodám a bohužel zatím všechny byly se zraněním.

     K první nehodě došlo po desáté hodině dopoledne na silnici 27 u Klatov ve směru na Vrhaveč. Dle prvotních informací se jedná o střet tří osobních aut. Podle policistů měla jet první Škoda Felicia s přívěsem, která odbočovala, poté jela Škoda Superb, jejíž řidič zareagoval a přibrzdil. Třetí na místo přijížděl historický vojenský UAZ řízený mužem narozeným v roce 1941, ten nedobrzdil a do aut před ním narazil. Policisté u všech řidičů vyloučili požití alkoholu před jízdou a veškeré okolnosti nehody zatím ještě šetří. Během nehody došlo ke zranění jedné osoby.

     K další nehodě došlo před polednem na silnici z Plzně do Plas u odbočky do Horní Břízy. Střetly se zde dva vozy Škoda Fabia. Řidič modré Fabie narozený v roce 1980 jel ve směru na Plzeň a proti němu v opačném směru přijížděla červená Fabia, jejíž řidič narozený v roce 1950 chtěl odbočit do Horní Břízy a nedal tak přednost modrému vozidlu. Došlo ke střetu a ke zranění posádky modrého vozu, bohužel šlo o otce, který řídil a o maminku asi s pětiletou holčičkou, které si do péče převzali záchranáři. Dle všeho však jsou jejich zranění naštěstí pouze lehká. I zde bylo u obou řidičů vyloučeno požití alkoholu. 

      K další dnešní nehodě došlo po poledni na silnici z Plzně do Rožmitálu pod Třemšínem u Míšova a jednalo se o střet osobního vozu s motocyklem. Podle policistů zde měla jet žena narozená v roce 1976 s vozidlem Škoda Fabia od Míšova na Borovno. Na přímém úseku silnice žena zpomalila z důvodu překážky na pozemní komunikaci. Za ní jedoucí motocyklista na stroji značky Suzuki narozený v roce 1993 nepřizpůsobil rychlost a do škodovky zezadu narazil. U řidičky i řidiče bylo vyloučeno požití alkoholu a i zde museli zasahovat záchranáři.

     K zatím k poslední nehodě došlo po jedné hodině na silnici 145 v Petrovicích u Sušice, podle prvotních informací se má jednat o střet osobního vozu a motocyklu. Na místě zasahují všechny záchranné složky. Víc informací nyní zjišťujeme a čekáme na zprávu policie.
Aktualizováno:
     Řidič narozený v roce 1954 a jedoucí s vozidlem Škoda Fabia ve směru z Petrovic na Sušici se začal v křižovatce s vozidlem otáčet, přičemž dle všeho nedal přednost motocyklu značky Honda řízeného mužem narozeným v roce 1970. Policisté podrobili oba řidiče testu na přítomnost alkoholu a oba muži nadýchali mírné množství, řidič auta 0,3 a řidič motocyklu 0,18 promile.

Foto: nehoda u Horní Břízy a poslední Petrovice

V noci na dnešek došlo k:
Chodec střet s autem nepřežil

Chodec střet s autem nepřežil

26. 09. 2021, 12:54, aktualizace 26. 09. 2021, 13:12

Osobní vozidlo na přechodu pro chodce srazilo muže vracejícího se domů z práce


 





Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.