Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dokonalá kopie Megan Fox: Seznamte se s teprve osmnáctiletou Kyrou

Megan Fox má dokonalou kopii: Seznamte se s Kyrou Pollar
Zdroj: Instagram Kyra Pollard
+ Dalších 11 fotografií
Dvojčata

Megan Fox (35) má mladší konkurenci. Je jí osmnáctiletá tiktokerka Kyra Pollar z Austrálie, která se pro svou podobu se sexy herečkou stala hitem sociálních sítí. Jak se líbí Kyra vám? Posuďte v galerii.

Dokonalá iluze

Na TikToku ji sleduje půl milionu fanoušků, na Instagramu skoro 38 tisíc lidí. Není to jen jedna z mnoha běžných influencerek, křehká a hubeňoučká Kyra Pollard totiž jako kdyby slavné hollywoodské hvězdě z oka vypadla. Kyra vypadá úplně jako dvojče žhavé herečky Megan Fox, přitom je jí teprve osmnáct let.

Mladší verze Megan Fox

Kyra se narodila roku 2002 v Austrálii a proslavila se jak svými komediálními a hudebními videi, tak právě i neobvyklou podobou se známým sexsymbolem. A myslí si to nejen ona, ale očividně i její fanoušci. Snad i proto už nasbírala přes osm milionů lajků.

Megan Fox je známá svým sex-appealem a vzhledem nebezpečné sexy dračice. Právě tahle dravost nechybí v očích ani Kyře. Ta je herečce podobná z mnoha úhlů, nejvíc ale jednoznačně z profilu. Celou iluzi pak skvěle podtrhují jak influencerčiny havraní vlasy, tak její světle modré oči.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy