Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Súťažiaci na Farme si poriadne zavarili: Markíza kvôli nim zalarmovala celé okolie!

Ovce sa po piatich dňoch našli. Zobraziť galériu (4)
Ovce sa po piatich dňoch našli. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už týždeň je na Farme témou číslo jeden 6 stratených oviec. Tie súťažiacim v nestráženej chvíli utiekli a napriek tomu, že sa ich súťažiaci snažili niekoľkokrát nájsť, nepodarilo sa im to. Až doteraz - produkcia markizáckej šou však musela kvôli tomu zalarmovať celé okolie a... Na hľadanie použili aj drony!

Je bežnou praxou, že sa ovce púšťajú na pašu. No ak ešte nie sú na takéto „venčenie“ zvyknuté, mal by im mať niekto pod dozorom. Dnes to už vedia aj markizácki farmári, ktorí na nestráženie hospodárskych zvierat kruto doplatili. Všetkých 6 oviec im totiž utieklo. No a tým si poriadne zavarili. 

Galéria: Súťažiaci reality šou Farma XIII.:

Zvieratá pri úteku neodradil dokonca ani elektrický ohradník, ktorý lemuje hranicu statku. Utiekli ďaleko od Farmy.  Súťažiaci ich tak márne hľadali v okolí statku, stačilo chvíľka a ovce utiekli ktovie kde. Zúfalá bola dokonca aj produkcia projektu a samotný hospodár Martin. 

Súťažiaci na Farme si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Aj oni sa totiž zvieratá snažili nájsť. „Hospodár prešiel celé okolie. Produkcia sa ovce snažila nájsť aj pomocou dronu. No keď sa to nepodarilo ani tak, kontaktovala okolitých chovateľov, poľovníkov aj starostov. Všetci boli nápomocní a informovali, ak zazreli zblúdilú ovečku,“ dozvedeli sme sa od zdroja.

Zvieratá sa samé túlali celých 5 dní. „Prvé tri našiel poľovník po piatich dňoch, približne 20 kilometrov od Farmy. Motali sa okolo divej zvery a preto ich zavrel do lesnej obory. Odtial si ich vyzdvihol hospodár Martin, aby sa mohli vrátiť na Farmu,“ dodal náš zdroj. 

Súťažiaci na Farme si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Tak ľahko to však farmárom neprejde. Ovečky späť nedostanú - aspoň nie teraz. Hospodár sa totiž rozhodol, že ich na statok nevráti, kým na Farme nebude niekto, kto sa o ne dokáže postarať. Navyše, ako trest za ušlé zvieratá sa súťažiaci dnes večer môžu rozlúčiť s chutným bonusom. No môžu byť radi, že sa situácia neriešila spôsobom kus za kus, teda jedna ovca, za jedného farmára. 

Súťažiaci na Farme si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Farma XIII.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu