Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hvězda Oktagonu Pešta: Hádky s Vémolou o steroidech i trápení lvice. Teď boj o titul!

    Viktor Pešta jde do boje o titul. Pokud vyhraje, přiblíží se k vysněnému zápasu s rivalem Vémolou! | foto: Koláž Expresu

    Hlavním tahákem sobotního galavečera Oktagon 28 bude titulová bitva mezi domácím borcem Viktorem Peštou (31) a zkušeným zápasníkem Stephanem Pützem (34), který je známý jako „německý Terminátor“. Pokud český bijec zápas zvládne, získá pás pro šampiona polotěžké váhy a zároveň se výrazně přiblíží vytouženému souboji s „českým Terminátorem“ Karlosem Vémolou (36), kterého Pešta poslední dobou rád provokuje na sociálních sítích. Není tomu dlouho, co se česká MMA scéna bavila jejich hádkou o údajném týrání lvice Elsy!

    Viktor Pešta, který se jako druhý Čech dostal do prestižní organizace UFC, po zápase s Karlosem Vémolou volá už dlouhé roky. Je totiž toho názoru, že je lepší zápasník, a rád by to všem dokázal.

    „Viktor Pešta mě nezajímá, je pro mě nobody,“ tvrdil ještě donedávna Vémola, který před časem podstoupil několik operací utrženého tricepsu a ještě nějakou dobu nemůže zápasit.

    „Vémola je prostě komediant, nehodlám ho nahánět,“ reagoval pak Pešta, který před časem definitivně přestoupil z těžké váhy do polotěžké divize, kde se mu začalo náramně dařit.

    Po sérii výher se navíc dočkal titulového zápasu, a pokud v sobotu v pražské hale O2 universum porazí německou legendu Stephana Pütze, stane se novým šampionem organizace Oktagon MMA ve váhové kategorii do 93 kilogramů.

    Pro Peštu se jedná jednu z největších výzev kariéry. Případným vítězstvím by zároveň mohl správně namotivovat svého rivala Vémolu, který nedávno prohlásil, že pokud se Pešta stane šampionem, teprve ho začne zajímat.

    „Já mu ho (mistrovský pás, pozn. red.) pak půjdu sebrat. Myslím si, že má dobrou šanci ten pás získat, a pak mě začne zajímat, takže pak si asi povíme, jestli ze mě udělá starou felicii,“ řekl nedávno pro Refresher Vémola, který o Peštovi také prohlásil, že je „blbec“.

    Viktor Pešta jde do boje o titul. Pokud vyhraje, přiblíží se k vysněnému zápasu s rivalem Vémolou!

    Vémola není čistý, kdo to nevidí, je slepý

    Pešta se zase před časem ve streamovaném rozhovoru s fanoušky na Instagramu rozpovídal o tom, že Vémola údajně užívá zakázané látky.

    „Myslím si, že jen slepý by neviděl, že Karlos čistý není. Už jen to, jak se vždycky zraní a za měsíc už je zahojený. To si myslím, že je úplně jasné. Když měl zápas s Pínem (Petrem Ondrušem, pozn. red.), měl asi dva měsíce předtím snad zlomený obratel nebo něco takového, a najednou byl zahojený? To zkrátka přírodní cestou moc nejde, že jo,“ řekl Pešta.

    Viktor Pešta si brousí zuby na titul!

    Hádka o týraní lvice Elsy

    Zápasník, který většinu roku pobývá na slunné Floridě, nedávno Vémolu zkritizoval za údajné  týrání lvice Elsy.

    „Asi zase budu nařknut z toho, že se jen snažím získat pozornost, ale trápit doma lva, abych si zvýšil kredit, mi přijde jako fakt zm*dství,“ napsal loni Instagramu Viktor Pešta.

    Urostlý ranař je toho názoru, že by měl Vémola předat lvici Elsu do péče odborníků.

    „Trvalo mi deset minut, než jsem vygooglil, kde jsou záchranné stanice pro velké kočkovité šelmy v okolí. A všechny by ji přijaly. Ta jedna je v Rakousku, což není tak daleko. Mohl by ho tam dovézt, když mu na tom lvovi tak záleží,“ řekl Pešta v pořadu Oktagon Majk.

    „Podle mě kecá, chce být borec se lvem. Pak mu za to lidé začali nadávat, tak začal říkat, že ho ani nechce, jenom se o něj stará, než ho dá jinam. Ale jsou to kecy, chce si jen hrát na Mika Tysona a mít lva na řetězu. Což na jednu stranu chápu, ale na druhou mi to nepřijde o. k. vůči tomu lvovi,“ dodal Pešta.

    To si ale Vémola tehdy nenechal líbit. 

    „To, v jakých podmínkách bude Elsa, to ať nechá laskavě na mně! Měl by se podívat, co jsem tady pro Elsu vybudoval, udělal jsem pro ni maximum. A věřte tomu, že když najdu místo, kde jí bude lépe, velmi rád ji tam odvezu,“ reagoval Vémola v živém streamu na Instagramu.

    Viktor Pešta je podle mnohých v životní formě.

    Galavečer plný hvězd: Legenda Kníže a bouchači Brichta s Hoškem

    Na galavečeru Oktagon 28 se kromě Viktora Pešty představí mnoho dalších hvězd domácí MMA scény.

    Velkým lákadlem je zápas legendárního Petra „Monstera“ Knížete, na kterého si brousí zuby brazilský rychlík Kaik Brito. Chybět nebude oblíbený bouchač Leo Brichta, bývalý boxer David Hošek či potetovaný válečník Miroslav Brož.

    Fanoušci se těší ale také na dlouhorukého talentovaného zápasníka Matěje Peňáze, jehož soupeřem je zkušený polský bijec Mateusz Strzelczyk.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:29 neděle 23. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      11
    • Super
      10
    • Tvl
      9
    • Trapas
      8
    • Cože
      7
    • Sladký
      7