Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dcery slavných supermodelek: Tyhle krásky zdědily podobu po maminkách a dominují přehlídkám!

Cindy Crawford a její dcera Kaia Gerber mají na sobě téměř identický kostým od Versaceho.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Podoba

Jablko nepadá daleko od stromu. Přesně to je případ níže prezentovaných žen a dívek, které jako by z oka vypadly svým slavným maminkám. Kromě toho, že mají podobný vzhled, se také mnoho z nich rozhodlo jít ve šlépějích svých rodičů. Proto stejně jako kdysi jejich maminky i ony nyní chodí přehlídky jako modelky.

Ne ve všech případech se dcery vydají ve stejných šlépějích jako jejich máma, ale občas se to přeci jen stane. Zvlášť v případě slavných osobností.

Cindy Crawford a Kaia Gerber

Cindy Crawford (55) patří bezpochyby k nejznámějším supermodelkám. Na konci osmdesátých a v celých devadesátých letech dominovala přehlídkám a návrháři si ji vybírali také do reklam a módních kampaní. Kromě toho byla čtyři roky vdaná za herce Richarda Gerea (72).

Dceru Kaiu (20) má se svým současným mužem a právě zde se dá říct, že jablko opravdu nespadlo daleko od stromu. Vzhled mají sice odlišný, ale něco tam přeci jen je. Kaia momentálně patří k nejžádanějším modelkám a kromě toho ráda nosí modely inspirované těmi, které nosila její maminka před lety. Jako například kožený korzet od Versaceho s černými pásky a zlatými detaily - jeden si vzala Cindy na udílení hudebních cen v roce 1992 a ten zmodernizovaný zase vynesla Kaia na své osmnácté narozeniny v roce 2019.

Kim Basinger a Ireland Baldwin

Americká herečka a také bývalá modelka Kim Basinger (67) i její dcera Ireland Baldwin (25) vědí, jak zaujmout. Obě se svými objemnými blonďatými vlasy vypadají na fotografiích takřka k nerozeznání. Odlišnosti tam ale přeci jen jsou. Dcera herce Aleca Baldwina (63) Ireland se sice také věnuje herectví, ale tak slavná jako její maminka není. Modelingová kariéra se jí ale velmi daří.

Kate Moss a Lila Moss

Kate Moss (47) je jedna z nejikoničtějších modelek devadesátých let. Její nezvyklý vzhled a hubená postava způsobily doslova mánii a každý ji chtěl ve své kampani. Také její dcera Lila (18) se věnuje modelingu, ačkoliv nemá takový androgynní vzhled jako její matka. Při pohledu na fotografie Kate a Lily na přehlídkovém mole se jim ale určitá podobnost odepřít nedá.

Yolanda Hadid a Gigi Hadid

Yolanda Hadid (57) patřila k úspěšným modelkám, když byla mladší. Není divu, její andělská tvář a bezchybná postava zapříčinily, že si ji vybírali převážně pro focení plavek. Podobně začínala i její dcera a v současnosti úspěšná modelka Gigi Hadid (26), která fotila plavky a džínovinu pro Guess. Podobnost těmto dvou rozhodně nelze upřít a obě vypadají naprosto skvěle.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy