Red Notice: Pusťte si akční scénu z chystaného zlodějského filmu

Red Notice: Pusťte si akční scénu z chystaného zlodějského filmu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Vzájemná rvačka názorně ukazuje rozdíly mezi ústředními protagonisty, které v nové Netflix akci ztvárnili Gal Gadot, Dwayne Johnson a Ryan Reynolds.

Máme tu další upoutávku z akce Tudum, kde Netflix představoval svoje chystané novinky. Akční velkofilm Red Notice klasický trailer přinesl už v minulosti. Teď přišel čas delšího klipu, v němž si můžeme prohlédnout jednu celou akční scénu. V té se všechny tři ústřední postavy sejdou ve výstavní síni, aby se utkaly o cenné zdobené vejce. Zlodějka Sarah Black (Gal Gadot) prostě chce získat vejce za každou cenu a má na to potřebné schopnosti. Vyšetřovatel John Hartley (Dwayne Johnson) se nezastaví před ničím, dokud Sarah nedopadne. A podvodníček Nolan Booth (Ryan Reynolds) musí nedobrovolně spolupracovat s Hartleym, aby se dostal z těch největších potíží, ale zároveň sám nepřestává po cenném vejci toužit. Upoutávka působí dojmem, že ve scénách, které stojí primárně na hereckých výkonech, by mezi trojicí mohlo panovat to správné napětí a vzruch, založené na rozdílnosti povah, cílů a fyziologických typů jednotlivých postav.

Když Interpol vyhlásí Rudé oznámení (Red Notice), jde o zatykač nejvyšší možné platnosti, vydávaný pro ty nejnebezpečnějších mezinárodní zločince. Takto označené kriminálníky loví špičkový přeborník FBI na profilování pachateů, John Hartley (Dwayne Johnson). Celosvětové pronásledování jej uvrhne přímo doprostřed odvážného loupežného plánu, kdy je donucený spojit síly s nejlepším zlodějem umění Nolanem Boothem (Ryan Reynolds), aby dopadl celosvětově nejhledanější zlodějku umění, „Střelkyni“ (Gal Gadot). Začíná tak vysokoobrátkové dobrodružství, jež trojici pošle kolem světa, na taneční parket, do odlehlé věznice, do džungle a ze všeho nejhůř – do vzájemné společnosti. Režíroval Rawson Marshall Thurber, datum premiéry je stanoveno na 12. listopadu.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Red Notice: Pusťte si akční scénu z chystaného zlodějského filmu | Fandíme filmu Red Notice: Pusťte si akční scénu z chystaného zlodějského filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest