Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Muž v centru Plzně skončil s posekanými zády

V pořadí třetí víkendový krvavý incident se opět odehrál v Martinské ulici

27. září 2021 16:13 , aktualizace 17:33

Alkohol Cizinci Napadení Záchranáři Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

     Zraněním jednoho muže a zadržením dvou mužů a ženy skončil v neděli večer další konflikt, který se v průběhu víkendu odehrál v Martinské ulici v Plzni. Zatímco v pátek v podvečer došlo ke rvačce se zraněním, o které jsme informovali v článku Napadení v Martinské - pořezaného muže transportovali do nemocnice, v jenom z domů, včerejší bitka se odehrála přímo na ulici.

     Podle svědků došlo ke konfliktu před půl osmou večer. "Na zahrádce se tu s nějakou slečnou bavili dva Ukrajinci. Byli úplně v pohodě, ani nebyli nijak nahlas, ale najednou k nim přišel chlap, začal jim nadávat a vystartoval po nich," popsal nám jeden ze svědků události. "Ty kluky tam napadl jeden ožralej mladej z toho barbershopu tady. Přišel k nim, svlékl si tričko a začal je vyzývat ke rvačce. Je tady tím docela známej, často vyvolává konflikty a napadá lidi," doplnil další svědek, který celý konflikt z povzdálí viděl.


     Agresor ale podle všeho své schopnosti poněkud přecenil a po krátké rvačce skončil sám pořezaný na zádech. Na místo vyjeli policisté i záchranáři. "Krátce před půl osmou hodinou večer jsme přijali oznámení o rvačce několika osob v Martinské ulici v Plzni. Dle prvotních informací došlo ke vzájemné potyčce několika osob, kterému předcházela slovní rozepře. Jedna z dotčených osob utrpěla při fyzické potyčce bodnořezné poranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocničním zařízení," uvedla tisková mluvčí policie.
     Podle záchranářů skutečně utrpěl mladý muž bodnořezné poranění v oblasti zad a byl proto transportován do nemocnice, aby se prověřila hloubka zranění a vyloučilo případné zasažení vnitřních orgánů. Jakou zbraní byl ale muž zraněn v první chvíli nikdo nevěděl.
     Oba Ukrajinci byli na místě zadrženi a skončili v poutech. "Policisté na místě zadrželi dvě osoby a následně umístili do policejní cely. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. V současné době provádíme výslechy všech zúčastněných osob a ve věci budou vyžádány znalecké posudky a odborná vyjádření. Veškeré okolnosti případu jsou předmětem dalšího prověřování," doplnila mluvčí policie s tím, že všichni tři účastníci konfliktu byli pod vlivem alkoholu.   
     Při ohledání místa činu byl nalezen značně zakrvácený rozbitý půllitr, je tedy pravděpodobné, že právě jím byl muž zraněn.


V Plzni o víkendu došlo hned k několika útokům:

Napadení v Martinské - pořezaného muže transportovali do nemocnice

Napadení v Martinské - pořezaného muže transportovali do nemocnice

24. 09. 2021, 23:45, aktualizace 25. 09. 2021, 11:08

Dnes odpoledne v centru Plzně zasahovali policisté i záchranáři

Narkoman napadl skupinu dětí a jedno z nich i pořezal

Narkoman napadl skupinu dětí a jedno z nich i pořezal

25. 09. 2021, 23:13, aktualizace 26. 09. 2021, 13:04

Policisté v současné době po pachateli intenzivně pátrají



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.