Knights of the Zodiac: Sean Bean si zahrál v další fantasy

Knights of the Zodiac: Sean Bean si zahrál v další fantasy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Válečníci zvěrokruhu budou chránit vzkříšenou bohyni před silami zla.

Sean Bean má s žánrem bohaté zkušenosti, když si jej řada diváků dodnes spojuje především s Pánem prstenů a Hrou o trůny. Zahrál si ale třeba také v Percym Jacksonovi. Nově vystoupí v projektu, kterému taktéž nechybí mytologická inspirace ačkoliv především vychází z japonské mangy a anime.

Snímek nazvaný Knights of the Zodiac (Rytíři zvěrokruhu) je hranou adaptací japonského anime Saint Seiya. To ve druhé polovině 80. let pojednávalo o bojovnících známých jako The Saints (Svatí), kteří čerpali své síly ze souhvězdí. Dali se dohromady proto, aby bránili reinkarnovanou bohyni Athénu před dalšími bohy, kteří se rozhodli ovládnout Zemi.

Filmové zpracování je origin příběhem, jenž nám ukáže, jak to všechno začalo. Hrdinou celé ságy je Seiya, sirotek z ulice, jehož probudí tajuplná energie známá jako Cosmo. Následně se Seiya vypraví získat prastaré Pegasovo brnění, jež mu má posloužit při boji za život Sienny, mladé dívky, která se potýká se svými božskými silami.

Seiyu hraje Macyenyu (Pacific Rim: Povstání), Siennu Madison Iseman (nové Jumanji). Sean Bean ztvárnil hrdinova mentora jménem Alman Kiddo. Je to on, kdo přivede Seiyu do řádu Rytířů, který byl založený proto, aby se pokusil nalézt reinkarnovanou bohyni. Diego Tinoco (Drsná čtvrť) hraje zabijáka najatého k zavraždění zranitelné bohyně. V dalších rolích vystupují Famke Janssen, Nick Stahl a Mark Dacascos.

Snímek natočil polský animátor a producent netflixovského Zaklínače Tomasz Baginski. Poslední verzi scénáře napsali Josh Campbell a Matt Stuecken (Ulice Cloverfield 10). Natáčení se několikrát odkládalo a letos se snímek konečně podařilo dokončit. Točilo se v Maďarsku a Chorvatsku. Pokud vás zaujal námět a nechce se vám čekat na dokončení hraného filmu, můžete si zatím na Netflixu pustit animovaný seriál Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest