O konci pořadu Nebezpečné vztahy, který Honza Musil moderoval, se spekulovalo už dříve. „Pro mě začíná nová etapa a to, co se šeptá od června v médiích, se stalo skutečností. Moje pořady jsou vedením TV Barrandov zrušeny,“ informoval oblíbený moderátor na sociální síti.

„Léta na TV Barrandov mi dala řadu příležitostí, jak ukázat co mě baví a co si myslím, že umím. Byla to hezká doba. Moderování je krásná a také náročná profese, kterou miluji a kterou jsem dostal do vínku po své babičce. Ta uměla také naslouchat lidem a ráda si s nimi povídala,“ prozradil svým sledujícím i fanouškům a zároveň projevil obrovský vděk za setkání s úžasnými kolegy a hosty, se kterými měl tu čest se potkat.

„Jsem vděčný za velkou řadu diváků a příznivců, které si moje pořady získaly. Bez vás bych nebyl ani já, ani pořady, které patří byť už jen v reprízách k těm nejsledovanějším na TV Barrandov,“ dodal Honza Musil s tím, že jeho fanoušci se s ním teď nějaký čas budou vídat pouze na sociálních sítích, dokud se neotevřou další komunikační možnosti.

„Přátelé, děkuji vám za to, že jste a děkuji za vaši přízeň a to i nyní, kdy je moje mise na TV Barrandov minulostí,“ zakončil své prohlášení, které u jeho fanoušků vzbudilo velkou lítost.

Video: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

Fotogalerie
28 fotografií