Celebrity s tou nejhorší osobní hygienou. Některá jména vás překvapí

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Megan fox
Zdroj: s_bukley / Shutterstock.com

Koupit si mýdlo, šampon a deodorant není žádný problém ani pro nás. Pro slavné a bohaté osoby by to potom měla být hračka, no ne? Jenomže se zdá, že některým lidem ze showbyznysu takové věci nic neříkají. Jejich osobní hygiena je totiž tragická.

Každý den by se měl člověk osprchovat, dvakrát si vyčistit zuby, umýt si ruce před jídlem a když přijde z venku. Není nic složitého na tom dbát na hygienu, a tím pádem si ušetřit problémy s různými nemocemi.

Jenže některé velké hvězdy příliš neřeší to, zda jsou ve společnosti za špindíru, nebo jak na jejich hygienu pohlíží okolí. Možná vás překvapí, kteří slavní mají problémy s mytím rukou nebo splachováním záchodu.

Gwyneth Paltrow a problémy s antiperspirantem

Herečka Gwyneth Paltrow si v roce 2013 do médií stěžovala, že pódium, na kterém vystupovala, bylo pro její boty příliš lepkavé a že se necítila dobře. Lidé vedle ní ale později potvrdili, že ona také zrovna nevoněla.

Její známá na umělkyni v médiích práskla, že se bojí hliníku, který je prý obsažen v antiperspirantech. Ten má způsobovat rakovinu, herečka proto používá různé alternativy, které ale ne všem voní. Raději prý bude zapáchat, než aby byla mrtvá.

Julia Roberts je tak trochu hippie

V roce 2008 se Julia Roberts přiznala v jednom z televizních rozhovorů, že deodoranty nikdy nebyly tak úplně pro ni. Prý už je dlouhé roky nepoužívá a ze svého přirozeného zápachu si nic nedělá.

„Julia je totální hippie. Bude chodit celé dny bez sprchování, protože šetří vodou. A když už se vykoupe, mýdlo rozhodně nepoužije,“ přiznalo několik lidí z její blízkosti. Dokonce i osobní ochranka si stěžovala, že práce vedle slavné hvězdy někdy opravdu příliš nevoní.

Megan Fox zapomíná splachovat

O tomto problému promluvila Megan Fox hned několikrát. Prý má špatnou paměť, a tak se jí stane, že jde na záchod a zapomene po sobě zkrátka spláchnout. Přátelé jí to pak prý často připomínají.

„Je to trapné. Každému se to někdy stane, ale mně to vždy musí někdo říkat. Kdyby u mě doma někdo nespláchl, udělám to za něho a nebudu kolem toho dělat trapno pro nás pro oba,“ řekla na svou obranu.

Robert Pattinson si nemyje vlasy i týdny

V době, kdy natáčel poslední díl Twilight ságy, si mnoho kolegů stěžovalo, že prý Pattinson zapáchá. On později objasnil, že to možná bude tím, že už pár týdnů nepoužil šampon. Myje se prý ale pravidelně.

„Sprchuji se, ale nevidím smysl v mytí vlasů,“ přiznal se. Jeho rozcuch, který se stal legendárním a díky kterému ho fanynky milovaly, je možná trochu způsobený i tím, že se vlasy tak dlouho nepotkaly s hygienou.

Zac Efron není fanouškem sprchování

Možná je to na první pohled fešák, kterého především dámy milují, ale kdyby znaly jeho nejčernější tajemství, změnily by názor. My vám teď prozradíme, jak to má Efron s hygienou.

Podle svých blízkých se sprchuje sotva jednou týdně. Prý je to pro něho ztráta času a nechápe, proč by tím měl trávit každé ráno, nebo snad nedej bože večer. Sprchuje se, až když začne páchnout sám sobě.

Zdroj: journeyranger.com, breakinball.com, nickiswift.com
Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články