Tu o muzikantově kolapsu informoval až Blesk. „Co mi to říkáte, Felix, že je v nemocnici? To snad ne!“ vykřikla Dáda do telefonu a zadrhl se jí hlas. „Musím okamžitě za ním, zjistit, co se děje. Co mu je. Koupím mu jablka, ta on miluje,“ prohlásila a zavěsila.

Magnetická rezonance

Vše se odehrálo v pátek po cestě na chalupu Felixovy exmilenky Lucie Gelemové (38). „V pátek jsem jel s Lucií do jižních Čech. Po cestě se mi udělalo nevolno, motala se mi hlava a bylo mi špatně od žaludku. A tak jsem skončil v nejbližší nemocnici v Písku, kde mě vyšetřují. V pondělí ještě absolvuju magnetickou rezonanci a snad se dozvím, co se mnou bylo,“ řekl Blesku Slováček. Tomu lékaři po celý víkend neustále měřili EKG, dávali kapačky a vyšetřovali pomocí CT a jiných přístrojů, aby vyloučili mozkovou příhodu či kardiovaskulární příčiny nevolnosti.

Nikam nejedu

Když ale Dáda v sobotu Felixovi zavolala a oznámila mu, že se za ním chystá a optala se ho na všechny okolnosti jeho hospitalizace, Felix byl nebývale upřímný. Řekl jí o svém výletě s Lucií, se kterou se po rozchodu i nadále stýká, všechno na rovinu. „Nikam nejedu. Tak já umírám strachy o chlapa, který vyrazil na výlet s exmilenkou? To jsem pěkně blbá,“ okomentovala situaci Dáda a dodala: „Já už vážně nevím, co si mám myslet. V pátek jsme byli s Felixem volit. Odvezl mě potom domů a říkal, že jede k nám na chalupu,“ svěřovala odevzdaně Dáda a dodala: „Po cestě mi z auta ještě volal, aby mi řekl, jak mi to u těch voleb slušelo! A to už jel pro Gelemovou, aby mohli odfrčet na výlet. Opravdu nevím, co si mám o mém muži už myslet…“

Video: Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video
Video se připravuje ...

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
53 fotografií