Burčáková slavnost v Chrámcích: K mání bude burčák, který rozhodně stojí za ochutnání. A také další víno
Ilustrační foto
Co se chystá

Chrámce - Máte také rádi skvělý burčák z Českého vinařství Chrámce? Pak si nenechte ujít Burčákovou slavnost 2021, kterou zde chystají.

Burčáková slavnost se uskuteční v sobotu 16. října od 8 do 18 hodin. Čeká vás na ní ochutnávka všech vín tohoto vinařství a zejména lahodný červený či bílý burčák.

Připraveny budou opět i ukázky zpracování hroznů a výroby vína a prohlídka vinařství. Na závěr se již tradičně nachystáno opékání buřtů a další občerstvení, například výborné klobásy a sýry.

Děti se můžou těšit na hledání pokladu Svatého Václava.

Parkování a vstup na akci je zdarma. České vinařství Chrámce najdete v obci Chrámce v č.p. 32. Pro další informace volejte na telefon 603 383 846 nebo 775 024 025.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru