V Klášterci budou mít moderní kulturní centrum! Návštěvníky přivítá zkraje nového roku
2x foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Přestavba moderního kulturního centra v Klášterci nad Ohří se blíží ke svému konci a už se nyní můžete těšit na řadu kulturních a společenských akcí napříč žánry v novém, čistém, moderním a příjemném prostředí.

Slavnostní den otevřených dveří s komentovanými prohlídkami, zahájení provozu kulturního centra a zároveň zbrusu nové městské knihovny se uskuteční v sobotu 8. ledna 2022. Během dne si budou návštěvníci moci prohlédnout nové interiéry i zákulisí budovy. Následovat budou koncerty, show a divadelní představení, jejichž termíny najdete na přiloženém plakátu.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Podrobnosti o plánovaných akcích najdete na webových a facebookových stránkách města či v Kláštereckých novinách do konce tohoto roku.

1410kulturak

1410kulturak2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru