Strážníci v Jirkově pomáhají začleňovat mládež ze sociálně vyloučené lokality. Pořádají pro ně futsalové tréninky
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - V rámci projektu „Zapoj se a sportuj“, který je finančně podpořen ministerstvem vnitra s podílem města Jirkova, se opět začalo od září chodit na pravidelné nedělní futsalové tréninky do tělocvičny ZŠ v ul. Budovatelů.

Primární cílovou skupinou jsou děti a mládež ve věku 15-25 let s bydlištěm v sociálně vyloučené lokalitě nebo lokalitě sociálním vyloučením ohrožené. "Po pandemii, kdy jsme se nemohli v loňském roce scházet, mě mile překvapilo, že na první společný trénink dorazilo 20 hráčů. Byli maximálně natěšeni a parádně jsme si aktivně užili nedělní futsal," uvedl preventista městské policie Jirkov Martin Vršan.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru