Na základce v Klášterci otevřeli novou učebnu, žáci se díky ní naučí pracovat s digitálními technologiemi
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ředitel Základní školy Krátká v Klášterci nad Ohří Petr Opava za účasti vedení města a dalších hostů slavnostně otevřel novou odbornou učebnu.

Žáci zde budou moci rozvíjet své znalosti a dovednosti v technických a řemeslných oborech a naučit se pracovat s digitálními technologiemi. K tomu jim pomohou tři multifunkční pracovní stoly: Robotika a obnovitelné zdroje, Mikrostroje, Tradiční dílna.

Funkčnost a možnosti pracovních stolů představil pan Zdeněk Novotný, učitel matematiky, informatiky a technických prací. „Díky této modernizaci učebny budou žáci moci již nyní pracovat na maketách funkčních strojů, se kterými se jednou v dospělosti setkají ve své praxi,“ uvedl Petr Opava.

Učebna byla financována městem za přispění Ministerstva pro místní rozvoj ČR z Integrovaného regionálního operačního programu, výše poskytnuté dotace činila 1.528.001,27 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru