Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Radost v Edenu: Brankář Kolář požádal o ruku dceru slávistického bosse Tvrdíka

Svatba na obzoru: Jana Tvrdíková a Ondřej  Kolář se zasnoubili
Zdroj: Se svolením Ondřeje Koláře
+ Další fotografie
Zásnuby

V Edenu bude svatba! Slávistický gólman Ondřej Kolář požádal o ruku svou přítelkyni Janu Tvrdíkovou, která řekla ano. Pár radostnou novinu oznámil na Instagramu, kde se dcera slávistického bosse Jaroslava Tvrdíka pochlubila krásným prstenem.

Když brankář Ondřej Kolář (26) začal minulý rok randit s Janou Tvrdíkovou (20), vstoupil na tenký led. Fotbalistova láska je totiž dcerou jeho šéfa Jaroslava Tvrdíka. Lehká nervozita tak byla logicky na místě. "Je fakt, že jsem z taťkovy reakce měla trochu obavy. Nejdřív tomu nechtěl věřit, pak se smál," uvedla pro Blesk na konci minulého roku Tvrdíková.

Půvabná modelka zároveň dlouho říkala, že nechce randit s fotbalisty. Lásce ale nikdo neporučí, což Tvrdíková vzápětí poznala, když se zamilovala do Koláře. Od doby, kdy svůj vztah oznámili veřejnosti, neuběhl ani rok a nyní z Edenu přišla radostná zpráva. "Řekla ANO," napsal Kolář na Instagram.

Fotbalista ke svému příspěvku přidal i fotku, na které pózuje se šťastnou partnerkou. Ta ukázala i prstýnek, kterým ji reprezentační brankář obdaroval. A že na něm rozhodně nešetřil, je jasné na první pohled. Prstýnku totiž dominuje veliký diamant.

Slávističtí fanoušci tak mohou brzy očekávat očekávat svatbu. A vzhledem k tomu, že ji bude chystat slávistický boss, nejspíš nelze čekat žádnou skromnou veselku...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy