Hvězda reality show Keeping Up With the Kardashians, tedy hezky česky Držte krok s Kardashians, opět dostává své pověsti. Americká mediální osobnost Kim Kardashianová, patrně nejznámější členka slavného „gangu“ prominentů bez špetky studu, rozzářila celý New York svým neonově růžovým outfitem. Nadýchaný volánkový kabát, ve kterém vypadala jako obří růžový marshmallow nebo spíše lépe řečeno cukrová vata, doplnila lesklým overalem a lodičkami na zatraceně vysokém podpatku.

Podle zahraničních médií tak navázala na svou „růžovou vlnu“, kterou se několik posledních dní prezentuje ve městě velkého jablka. Před pár dny byla například spatřena, kterak opouští hotel a míří na zkoušku populárního komediálního pořadu Saturday Night Live (SNL). Tehdy na sobě měla stejně křiklavé sako s výrazně vyztuženými rameny, růžové rukavičky a vysoké růžové kozačky.

I když šlo o hodně extravagantní model, nepodařilo se Kim zatím trumfnout nechtěně komický outfit  Met Gala. Tehdy totiž nastoupila na červený koberec celá v černém, a pod taktovkou kreativního ředitele značky Balenciaga Demna Gvasalia (40) zahalila nejenom celou svou postavu, ale i obličej... Takže vypadala trochu strašidelně. Na internetu se pak stala terčem mnoha vtípků a parodií.

VIDEO: Kim Kardashianová šokovala ve Vatikánu!

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Manželka rappera Kanye Westa (44) si každopádně i na večírku SNL v luxusním klubu Zero Bond zajistila, že bude nezapomenutelná. Tento růžový přízrak totiž nešlo ignorovat, a zcela tak zastínila „slavnější“ hosty této párty, například producentku pořadu Lindsay Shookusovou (41), basketbalistku Blakea Griffina (32), anebo herce Chaceho Crawforda (39) či Ramiho Maleka (40), držitele Oscara i Zlatého globu za herecký výkon ve filmu Bohemian Rhapsody. Tam sympatický mladý muž s egyptskými kořeny ztvárnil hlavní roli frontman kapely Queen, zpěváka Freddieho Mercuryho (†45).

Fotogalerie
87 fotografií