Hašek trojnásobným tátou: Oslavy se bohužel nekonají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hašek trojnásobným tátou: Oslavy se bohužel nekonají

Ačkoli se alkoholu nebojí, synka patrně neoslaví
Ačkoli se alkoholu nebojí, synka patrně neoslaví (profimedia.cz)

Dominátor je stal v 56 letech potřetí tátou! Bývalému brankáři a jeho přítelkyni Lence se v noci narodil chlapeček. Žádné bujaré veselí, jak to bývá zvykem, ale nebude. Proč?

Porod proběhl zcela bez komplikací, klouček, který dostal krásné české jméno Honzík, se má čile k světu.„Váží tři a půl kila,“ řekl pro eXtra.cz Dominik Hašek.  V pořádku je podle jeho vyjádření i maminka, přítelkyně Lenka. Špunty ale přesto létat vzduchem nebudou. 

Krásná dcera hokejového brankáře Haška zpět v Česku! Dominika je nezadaná a hledá práci

Video se připravuje ...

„Žádnou velkou oslavu neplánujeme, všechno je teď hektické a zatím jsem o tom ani nestihl uvažovat,“ řekl šťastný táta Dominátor. Je ale možné, že se plány ještě změní a Honzíka přeci jen pořádně "zalije" alespoň v komorním duchu.

Dominátor má již obě děti z manželství se ženou Alenou dospělé. Vzhledem k jejich věku je dost možné, vnoučka a synka nebude dělit příliš velký věkový rozdíl.  

Auta šampionů: Dominik Hašek popisuje, jak nepochopil, že by měl dostat BMW od Chicaga

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
14. 10. 2021 • 19:41

No ale umí perfektně branku,okouzlil i Smuclerovou a teď to zdravé dítě je hezka zpráva.

AHel
14. 10. 2021 • 13:47

Zase jeden starý fotr, který neví co roupama, přítelkyně vysaje a odhodí, snad si nemyslí, že ho miluje, je to hokejista , primitiv... penízky jsou to hlavní a blahobyt. Jen ať se stará o miminko a neleze do TV, když promluví, člověk se za jeho primitivismus červená za něj, ať zapomene na to chtít být prezidentem, to je neskutečná opovážlivost....no primitiv si myslí, že na to má...jak jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.