Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Veřejná konzultace k Národnímu plánu obnovy „Rozvoj kulturního a kreativního odvětví“

Datum publikace14. 10. 2021, 13.30
TiskTisk

Ministerstvo kultury pořádá online veřejnou konzultaci k Národnímu plánu obnovy – komponenta: „Rozvoj kulturního a kreativního odvětví“. Ta se uskuteční ve čtvrtek 21. října od 10.00 hod.

Během prezentace se dozvíte základní rozdělení a specifika připravovaných dotačních výzev. Účastníci budou mít možnost pokládat otázky i připomínkovat jednotlivé návrhy (prostřednictvím aplikace Slido).

Cílem je seznámit kulturní obec s připravovanými programy a konzultovat je jak s kulturními aktéry a zástupci samosprávných celků, tak s oborovými asociacemi, aby měl Národní plán obnovy co největší dopad v praxi. Konzultace navazuje na zapojení kulturního a kreativního sektoru během přípravy Národního plánu obnovy.
 
Harmonogram:
10.00 – Zahájení a úvodní slovo ministra kultury Lubomíra Zaorálka
11.00 – Lidé (status umělce, podpora internacionalizace, vzdělávání, kreativní vouchery)
12.00 – Pauza na oběd
13.00 – Technologie (digitalizace a modernizace kulturního sektoru)
14.00 – Infrastruktura (rozvoj kulturního a kreativního sektoru v regionech – výstavba kulturních a kreativních center)

Registrace není podmínkou. Připojit se může každý, kdo má zájem o danou problematiku a zajímá se o podmínky čerpání peněz z Národního plánu obnovy.

K účasti se v čas konání připojte pomocí následujícího odkazu: https://mkcr.webex.com/mkcr/j.php?MTID=m0acce577b196e6f4d38060e69d5097a0

Autor článku: Eva Schönherrová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou