Zagorová: Štefíček říkal, že je mi výborně. Nemocí ale budu trpět do konce života

Hana Zagorová

Zpěvačku Hanu Zagorovou ve čtvrtek po dvou týdnech propustili z nemocnice. V exkluzivním rozhovoru pro pořad ShowTime na CNN Prima NEWS sdělila, jak probíhal její pobyt v nemocnici, jak se nyní cítí a co má v plánu. „Jsem slaboučká, ale přešťastná,“ řekla.

Po čtrnácti dnech v nemocnici se Zagorová nadále cítí vyčerpaná. „Jsem slaboučká, ale přešťastná, že jsem doma. Dnes jsem spala v naší ložnici a vždy, když jsem se vzbudila, jsem se dívala, jak Štefíček (manžel Štefan Margita – pozn. red.) oddechuje. Jak se člověk těší z takových maličkostí,“ svěřila se.

Péči lékařů si po celou dobu strávenou v nemocnici velmi chválila. „Bylo o mě senzačně postaráno. Ústav hematologie a krevní transfuze je senzační, takový respekt a úcta... lidi tam jsou velmi milí. Všechno tam klapalo a já jim moc děkuji,“ pokračovala. Margita již dříve podotkl, že zpěvačce do nemocnice přinesl několik knih.

„Četla jsem pouze detektivky nebo se dívala na televizi. Sledovala jsem tu úžasnou detektivku o volbách, z čehož jsem měla velkou radost, a mezitím do mě pořád něco kapalo a teklo,“ popsala. Ačkoliv se jí v nemocnici vedlo dobře a zotavovala se, stále se necítí ideálně.

Štefan mi zachránil život

„Štefíček je vždy natěšený a všude říkal, že už mi je výborně. Zatím to výborný není, ale je mi dobře,“ přiznala. Na to, co hospitalizaci 1. října předcházelo, si ale nevzpomíná. „Absolutně nic nevím. Štefíček se mi nedovolal, tak zlanařil manžela naší neteře. Ti zavolali policisty a našli mě. Já z toho ale nic nevím,“ popsala.

Její první vzpomínka patří až době, kdy byla v nemocnici. „Což je vlastně dobře a naštěstí díky Štefíčkovi to dobře dopadlo. Zachránil mi život a Standa od naší Mariany byl absolutně obdivuhodný,“ dodala. Spekulace kolem svého zdravotního stavu Zagorová odmítla číst. „Na JIP nebyly noviny a když jsem něco viděla ve zprávách, tak jsem to vypla. Nic o tom nevím,“ sdělila.

„Nemůžeme říkat, že jsem zdravá. Krevní nemocí budu trpět do konce života. Dál budu bojovat,“ prohlásila. Nyní ji čekají různé rehabilitace, vše je tak podle zpěvačky na dobré cestě. Nejvíce si přeje, aby se dala dohromady a mohla lidem zazpívat. „Protože to mi hrozně schází. Děkuji všem za přenádherné vzkazy,“ doplnila.

Tagy: