Šíp.deník.cz

Synové slavných otců: Kdo se potatil a komu je popularita ukradená?

4 fotografií 4
Ivan Trojan se synem Josefem
Ivan Trojan se synem Josefem
Zdroj: Profimedia
Jáchym Kraus si je s otcem velmi podobný Ivan Trojan se synem Josefem David Kraus je hudebníkem Vladimír Polívka má herecké geny po obou rodičích
Sdílej článek:

Jablko nepadá daleko od stromu. V jistých případech to platí i u dětí českých celebrit. Podívejte se na slavné otce a jejich syny. Jsou si podobní a spojují je stejné zájmy či talent?

Jací umělci a jejich synové mají společnou vášeň a kteří synové jdou hrdě ve šlépějích svých otců? V jakých rodinách nepadlo jablko daleko od stromu? Co třeba u Krausových, Polívkových, Mišíkových nebo Stropnických?

Rovnou dva synové Jana Krause se pohybují v uměleckém průmyslu a mladší Jáchym je navíc slavnému moderátorovi neskutečně podobný. David je hudebník a již léta vystupuje jako hudební doprovod v Show Jana Krause. Jáchym si zase zahrál například v seriálu Gympl.

Polívka má umělecké geny od otce i matky

Další rodinkou, kde je otec na syna náležité pyšný, jsou Polívkovi. Vladimír je synem Bolka a Chantal Poullain, má tedy umělecké geny z obou stran. Vladimír vystudoval alternativní herectví a loutkoherectví na pražské DAMU a nyní září v mnoha českých filmech. 

U Vágnerů se nezadařilo. Slavný hudebník Karel Vágner má syna sportovního rybáře. Jakub cestuje po světě a věnuje se své vášni - rybolovu. Je nositelem několika světových rekordů. V televizi měl o této tématice vlastní pořad a několik let žil s Českou Miss Eliškou Bučkovou. 

Stropnický se potatil a vstoupil do politiky

Diplomat a manžel herečky Veroniky Žilkové, Martin Stropnický, má z předchozího vztahu syna Matěje. Ten se, stejně jako tatínek, angažuje v politice a veřejně přiznal, že je gay. Se svým partnerem hercem Danielem Krejčíkem si koupil polorozpadlý zámek v Osečanech, který dávají společně do kupy. Tatínek mezitím pendluje mezi svou manželkou a Izraelem, kde pracuje jako český velvyslanec.

Poslední dvojicí, na kterou se zaměříme, je talentovaný syn Vladimíra Mišíka, Adam, který nejen zpívá, ale i hraje a skvěle tančí. Stejně tak herec Ivan Trojan, jehož syn Josef je jeho věrnou kopií. Jak vzhledovou, tak povahovou. Navíc je mladík úspěšným hercem jak televizním, tak divadelním.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů