Herečka Žilková oslavila 60. narozeniny. Konečně můžu začít být šťastná, řekla

Herečka Veronika Žilková má v sobotu 60. narozeniny. Oslavu ale uspořádala už v pátek v Divadle U Hasičů, kde odehrála představení Čarodějky v kuchyni pokřtila svoji autobiografii.

TV Prima nebyla jen prvním gratulantem. Prim získala i v dárcích. „Nejhezčí dárek jsem dostala od TV Prima. Je to nový film, kde hraji se Štěpánem Kozubem maminku autistického syna. Je to taková role, na kterou se čeká i 60 let,“ pochlubila se Žilková.

A jak životní jubileum prožívá? „Velká výhoda je to, že člověk může začít být konečně šťastný – má velké děti, už něco dokázal a může začít žít. Teď začnu pořádně žít,“ má jasno herečka.

Oslava s rodinou a přáteli

Na oslavu pozvala spoustu přátel a hlavně rodinu. Ta měla jasnou převahu. „Myslím, že všechno v životě máš – úžasné děti, které jsi skvěle vychovala, úžasného a schopného manžela. Takže asi jenom zdraví! Mám tě moc ráda,“ popřála mamince Agáta Hanychová.

„Mám tě strašně moc rád, jsem na tebe pyšný a ještě jednou tolik let,“ vzkázal syn Vincent Navrátil. „Přeji jí klid od nás všech, protože ten potřebuje nejvíc,“ dodala dcera Kordula Stropnická.

Tagy: