Covid s příchodem podzimu pomalu nabírá na síle. Počty nakažených oproti minulému týdnu opět vzrostly
Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - S příchodem studeného podzimního počasí nabírá onemocnění covid-19 znovu na síle. Oproti minulému týdnu, kdy činil počet nově nakažených v Ústeckém kraji 266 osob se v tomto týdnu (od pondělí 11.10. do soboty 16.10.) nakazilo 353 lidí. 

Do počtu nakažených v tomto týdnu však ještě není započítaná neděle, lze tedy předpokládat, že se vyšplhá k hranici čtyř stovek.

Celkový počet potvrzených případů v Ústeckém kraji činil k sobotě 125 695. Nemoc aktuálně v kraji prodělává 445 lidí, což je téměř třikrát více, než před měsícem.

Nejvíce případů onemocnění covid-19 zaznamenali za celou dobu na Děčínsku (21 833) a Litoměřicku (19 253). Na Ústecku a Teplicku se počet přibližuje k devatenácti tisícům. O něco lepší je situace na Chomutovsku (16 467) a Lounsku, které je na tom z hlediska celkového počtu nakažených v kraji nejlépe (13 263).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru