Uvažujete o posilovací dávce proti covidu-19? V Kadani i Klášterci už se můžete objednat
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří, Kadaň - Uvažujete o objednání na 3. posilovací dávku proti covid-19? Od pondělí 18. října se lze telefonicky objednat dle následujících pokynů.

Podmínkou je uplynutí 6 měsíců po ukončeném očkování, obdržíte zvací smsku s upozorněním na uplynutí lhůty. Pokud nepřijde sms a uplynula lhůta 6 měsíců, volejte na níže uvedená čísla, kde se můžete na posilujícím očkování domluvit, popřípadě se zaregistrovat prostřednictvím Centrálního rezervačního systému.

ARC-MED Klášterec nad Ohří (Kyselka) – 702 197 911.

Zájemci o podání 3. dávky očkování proti onemocnění covid-19 v očkovacím centru kadaňské nemocnice se mohou k termínu hlásit bez registrace přímo na očkovacím místě telefonicky na číslech 474 944 307, 474 944 455 v době pondělí – pátek, 08:00 – 14:30 hodin nebo písemně na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Zájemci se mohou též registrovat prostřednictvím Centrálního registračního systému.

Očkovací centrum v Kadani také stále očkuje 1. a 2. dávkou dospělé i děti 12+.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru