Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Ekonomika

Poslední možnost získat iDNES Premium na 3 měsíce za 1 Kč. Už jen pár hodin

iDnes Premium se soutěží foto: MAFRA

Přístup do klubu iDNES Premium přes celé Vánoce až do prvních týdnů roku 2022 teď můžete získat za jedinou korunu. Mimořádná nabídka na zlevněné předplatné prémiového obsahu na serverech Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz přináší kromě článků také nové dárky. Nově například možnost získat zdarma luxusní tablet a sluchátka od Samsungu.
  6:00

Za cenu jedné koruny na tři měsíce toho dostane člen iDNES Premium opravdu hodně. Nejen už téměř 8000 prémiových článků, včetně testů a seriálů, ale také přístup k přednostním prodejům vstupenek na koncerty, součástí je i digitální předplatné, možnost stahovat si zdarma e-knihy nebo audioknihy či přístup k exkluzivním soutěžím.

Zajímavé články

Na serveru Lidovky.cz si najdete mezi nejčtenějšími premiovými texty uplynulých týdnů například Zemanův podpis očima písmoznalce, přehled nejžádanějších profesí v Česku, text o zajímavém fenoménu „zelených vdov“ na českých vesnicích či popis nejefektivnějších stylů učení a jednom škodlivém mýtu.

Předplatné: Lidové noviny, MF Dnes a nově Na chalupě s Terezou Bebarovou

Lifestylový časopis pro chalupáře

Digitální předplatné Lidových novin obvykle stojí na rok přes 3000 Kč, v rámci iDNES Premium je zdarma. Čtenář má navíc k dispozici na výběr i digitální verzi MF DNES, časopisy Speed, Téma, Žena a život a další. 

Nově je v nabídce také časopis Na chalupě s Terezou Bebarovou, lifestylový měsíčník určený všem čtenářům, kteří se zajímají o stylový život ve venkovských chalupách, staveních a chatách.

Vstupenky: Možnosti přednostních nákupů jen pro členy iDNES Premium

Till Lindemann z videoklipu písně Ich hasse Kinder

Koncertní a sportovní život se začíná pomalu vracet do zaběhlých kolejí a s ním také možnost přednostních nákupů pro členy iDNES Premium. Nedávno byla možnost zakoupit si vstupenky na ta nejlepší místa na koncert zpěváka Rammstein Tilla Lindemanna. Do prodeje šla také v přednostním nákupu hardrocková formace z Kalifornie Avenged Sevenfold, kteří zahrají 21. června 2022 v O2 areně. Nyní se chystá předprodej legendárních Swedish House Mafia v O2 areně.

Díky sekci iDNES Premium Sport mají milovníci basketbalu zase možnost nakoupit si ta nejlepší místa přednostně na mistrovství Evropy v basketbalu EuroBasket, které se odehraje v příští září v Praze.

Soutěže: Telefon, hodinky, tablet nebo sluchátka od Samsungu jen pro členy iDNES Premium

Telefon Samsung Galaxy A52s 5G

Členové iDNES Premium mají také přístup k exkluzivním soutěžím. Aktuálně běží soutěž pro prémiové členy o horkou novinku od Samsungu, telefon Galaxy A52s 5G. Získají ho hned dva výherci, pro které je telefon připraven v různých barvách. 

Vyhrát můžete také chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 Classic v hodnotě 10 000 Kč, luxusní tablet Galaxy Tab S6 Lite nebo sluchátka Galaxy Buds Pro. Běží také soutěž o čtyři vstupenky do Dinosauria Museum Prague, která má jednu z největších dinosauřích sbírek.

Filmy a knihy: Stahujte zdarma e-knihy, audioknihy a dívejte se na filmy

Jen za poslední rok se mohli čtenáři iDNES Premium podívat na 127 různých filmů a seriálů, stáhnout si 67 audioknih nebo 48 e-knih zdarma. A to vše za nízkou cenu a v rámci předplatného.

V aktuální nabídce jsou například skvělí Klauni s Lábusem a Kaiserem, audiopodoba známého thrilleru od Robina Cooka Zákrok nebo e-kniha o vzestupu a pádu mobilních telefonů Nokia.

Autor: