Hlavní obsah

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do britské královské rodiny se sice přivdala, ale každým dnem dokazuje, že se s modrou krví narodila. Módní styl vévodkyně Kate inspiruje miliony žen po celém světě. A není divu. Její outfity v sobě spojují ženskost, eleganci a nadčasovost. Jaké kousky nesmí chybět v jejím podzimním šatníku?

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate

Článek

Nedávno svět obletěly oslnivé fotografie vévodkyně Kate z filmové premiéry nového filmu s agentem Jamesem Bondem s podtitulem „Není čas zemřít“. Kate si pro tuto příležitost vybrala zlatou róbu s kápí od návrhářky Jenny Packhamové zdobenou třpytivými flitry a drobnými krystaly.

Šaty v hodnotě přes sto tisíc korun se staly okamžitě hitem internetu a Kate opět potvrdila, že co se týče stylu, patří mezi nejlépe oblékané ženy světa.

Vévodkyně Kate s princem Williamem

Elegance vládne i jejímu každodennímu šatníku. Jelikož je hlavní náplní vévodkyně reprezentace, volí zejména klasické kousky, které budou slušet i vám.

Na neformální události klidně volí dobře sedící cigaretové džíny se svetříkem nebo třeba černým rolákem. Obvykle přehodí vlněné sako nebo zelenou prošívanou parku.

Móda inspirovaná britským stylem

Styl

Často sahá také po postavě lichotících volných kalhotách, které kombinuje s upnutým svrškem. Nejčastěji propínacím kardiganem nebo halenkou.

Snad nejčastěji je ale k vidění v šatech, které zdůrazňují její úzký pas. Na hluboké výstřihy nebo rozparky ale zapomeňte. Ty protokol přísně zakazuje. Vyžadovány jsou naopak boty na podpatku.

Na běžné nošení Kate obouvá nejčastěji lodičky na blokovém podpatku. Na speciální události pak volí jehly.

Foto: archiv firem

Propínací svetr, H&M, 599 Kč. Kalhoty, Marks & Spencer, 1499 Kč. Kožená kabelka, Marks & Spencer, 2499 Kč. Šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč. Lodičky, Deichmann, 649 Kč. Rolák, F&F, 349 Kč. Prošívaná bunda, F&F, 799 Kč

Její podzimní šatník se příliš neliší. Kate je ráda věrná vypasovaným modelům z kvalitních přírodních materiálů, jako je vlna či kašmír. Pod šaty a sukně volí zejména neprůhledné černé punčocháče v kombinaci s černými kotníčkovými botami na podpatku nebo lodičkami.

Nejčastěji obléká modely v přírodních podzimní odstínech, jako je khaki, zelená a vínová či nadčasovou barevnou kombinaci bílé a černé. Občas se ale nebojí svůj styl pozměnit a překvapí své fanoušky i fotografy například ostře fialovým kalhotovým kostýmem.

Prohlédněte si zmíněné outfity vévodkyně Kate v naší galerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Podzimní streetstyle z New Yorku

Od středy 8. do neděle 12. září probíhal v americkém New Yorku tamější týden módy. Akce láká každoročně velké množství milovníků nových trendů z celého světa....

Výběr článků

Načítám