I když šlo jen o přátelská gesta a společné popíjení po prvním tanečním večeru, Mirai měl doma co vysvětlovat. „Přítelkyně byla trochu naštvaná a chytli jsme se kvůli tomu, ale neměla důvod. S Marikou jsme jen kolegové na tanečním parketu,“ tvrdí zpěvák, který je po prvním kole nadšený a rád by se probojoval co nejdál. 

Sice jsem chodil do tanečních, ale nikdy jsem netancoval, takže je to tady všechno pro mě nové. Kroky, tance, oblečení a hlavně skvělá parta. Myslím, že jsme si sedli a rozhodně nikdo proti nikomu nejde,“ řekl Blesku Navrátil, kterému hodně pomohla rada od tatínka. 

VIDEO: Kapela Mirai: Nový videoklip je osobní zpovědí!

Video
Video se připravuje ...

Kapela Mirai: Nový videoklip je osobní zpovědí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Viděl mě na tréninku a řekl mi jednu cennou věc, přestaň počítat kroky a koukat se na nohy, jsi strašně upjatej. Mysli na něco hezkého, uvolni se a půjde to samo. A měl pravdu, prostě si to užívám a nechávám se vést svou taneční partnerkou. Ale tím nechci říct, že to flákám, naopak, dávám do toho všechno. Nechci, aby si lidi mysleli, že jsem tam šel jen proto, že to je populární soutěž, opravdu mě to chytlo a chci se dostat co nejvýš,“ netají se Mirai. 

Fotogalerie
57 fotografií