FORTUNA:LIGA - souhrn 12. kola: Plzeň si upevnila vedení

23.10.2021, 17:58, aktualizováno 24.10.2021, 20:56
Komentáře a souhrny
Plzeň rozstřílela Jablonec a upevnila si pozici na čele tabulky před Spartou, která v nastavení zlomila Mladou Boleslav. Slavia dotáhla dvougólové manko v Českých Budějovicích, kýžený vítězný gól ale nevstřelila, proto si odváží jenom bod. Slovácko prodloužilo vítěznou sérii, tentokráte udolalo Bohemians. Liberec si doma poradil s Olomoucí, Pardubice neproměnily penaltu a jen remizovaly se Zlínem...

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

24.10.2021 19:00

Góly: 90+3. Adam Hložek

Vyrovnané utkání na vysoké úrovni bylo k vidění na závěru nedělního programu dvanáctého kola na pražské Letné. Mladá Boleslav se dostala do několika slibných šancí, nakonec ale v nastavení rozhodl o vítězství domácích 1:0 Hložek.

V úvodu se musel činit Nita, jenž skvěle vychytal Hlavatého šanci. Následně dvakrát zahrozili sparťané, nejprve pálil nepřesně Wiesner a poté to patou zkoušel Pešek. Chybu v rozehrávce Středočechů mohl potrestat Haraslín, nicméně nedokázal sklopit mířidla stejně jako vzápětí Hložek.

Na začátku druhé čtvrtiny utkání přišla na každé straně jedna obrovská příležitost. Minčev sice překonal vyběhnutého Šedu, z brankové čáry ale odhlavičkoval míč Suchý. Na opačném konci hřiště vypálil ze střední vzdálenosti Ewerton do břevna. Ještě během prvního poločasu to po Šedově zaváhání zkoušel prudce Pešek, gólman hostí se však skvělým zákrokem vykoupil.

Po návratu ze šaten předvedl další svá kouzla Nita, který po rohovém kopu zastavil hlavičku Škody i následnou Suchého dorážku. O chvíli později likvidoval další Škodův pokus hlavou. Své umění ukázal i Šeda proti Pulkrabově hlavičce, ještě předtím ale Filova teč znovu rozezvučela brankovou konstrukci. Skalákovi od ní později chybělo jen málo.

Jediná trefa utkání přišla nakonec v nastavení. Pulkrabova hlavička se od tyče odrazila k Adamu Hložkovi, pro něhož už skórování nebylo žádným problémem. Sparta tako zvítězila 1:0 a drží nadále druhou příčku, Boleslav klesla na místo deváté.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 2:2

24.10.2021 16:00

Góly: 10. Patrik Brandner, 14. Lukáš Havel - 52. Peter Olayinka (pen.), 59. Oscar Dorley

Už čtvrtou ztrátu z posledních pěti soutěžních zápasů si připsali fotbalisté Slavie. Ti v Českých Budějovicích rychle prohrávali po trefách Brandnera a Hory, po přestávce dokázali Olayinka s Oscarem alespoň vyrovnat na 2:2.

V první desetiminutovce se do dvou obrovských příležitostí dostal Olayinka. Hned v úvodu se mu povedlo z malého vápna překopnout poloodkrytou bránu, následně po Bahově centru hlavičkoval do břevna. A tento úsek hry završili brankou domácí. Mihálik přistrčil balón Patriku Brandnerovi, jehož prudká rána po zemi se ukázala býti pro Koláře příliš velkým soustem.

A dlouho se pak nečekalo na branku číslo dva, která k obrovskému překvapení všech aktérů rovněž skončila ve slávistické síti. Standardní situaci rozehrál Hora lobem do vápna, kde si míč našel Lukáš Havel. Od jeho hlavy pak doplachtil pod břevno brány statického Koláře. Okamžitě mohl kontrovat Krmenčík, ten ovšem napálil jen boční síť.

Po čtvrtině utkání byl Kolář znovu nejistý, tentokráte si neporadil se Skovajsovým centrem a Brandnerovi nechybělo mnoho od druhého zářezu. A i další centr Skovajsy nechal Kolář nerušeně proskákat malým vápnem, situaci na zadní tyči zachraňoval Oscar. Právě liberijský bek byl spolu s Olayinkou tím, kdo mohli v závěru první půle skórovat, oba ale pálili vedle.

Na začátku druhé půle už byli úspěšnější. Po Vorlově zákroku proti Ševčíkovi a následném faulu Havla na Kuchtu byla nařízena penalta, ke které se postavil právě Peter Olayinka. Ten si šikovně počkal na pohyb brankáře a následně lehce poslal míč po jeho levé straně. Bleskově mohlo být dokonce srovnáno, Vorel se ovšem znovu zaskvěl a reflexivně zastavil Lingrou hlavičku.

Neuspěl ani Kačaraba, jehož tvrdou střelu zablokoval Schranz, nicméně Oscar Dorley už po necelé hodině hry rozvlnil síť. Zprava jej křížným pasem našel Kuchta, Oscar pak jen snadno trknul míč z bezprostřední blízkosti do brány. Slávisté mohli obrat dokonat vzápětí, nebo tedy jim k tomu mohli výrazně pomoci domácí. Havel si totiž Lingrův centr srazil do tyče.

Růžky každopádně vystrkovalo i Dynamo, třeba Mršićův centr se nenápadně snesl na břevno branky červenobílých. Jinak ale byli blíže vítězství červenobílí, vodu na mlýn jim po Kuchtově šanci přidal ještě Skovajsův zákrok. Ten za svůj kop do Lingrovy hlavy musel po zásahu VAR předčasně do sprch.

Jenže očekávaný nápor se nekonal, naopak Plavšić po vlastní zblokované střele musel pelášit dozadu, aby na poslední chvíli uhasil Mršićův únik. Slavia každopádně kvůli této ztrátě klesla až na průběžnou čtvrtou příčku, České Budějovice si polepšily na místo osmé.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 5:0

24.10.2021 16:00

Góly: 15. Jan Kopic, 18. Jean-David Beauguel, 70. Jan Kopic, 73. Jhon Mosquera, 89. Pavel Šulc

I vzhledem k zaváhání Slavie má Plzeň po dvanáctém kole FORTUNA:LIGY zase pevnější pozici na čele. Sama se o to přičinila proti Jablonci, který roznesla poměrem 5:0. Dvakrát se prosadil Kopic, další trefy přidali Beauguel, Mosquera a Šulc.

Jako první přitom zahrozili Severočeši, konkrétně Krobovu přímáku nechybělo mnoho, aby skončil v bráně. Namísto toho se však po čtvrthodině dostali do vedení Viktoriáni. Mosquerův centr se snesl přesně na hlavu Jana Kopice, jehož hlavička na vzdálenější tyč byla na Hanuše příliš velkým soustem.

Netrvalo dlouho a vedení Západočechů dostalo dvojnásobné výše. Tentokráte na tom měl velký podíl Pernicův luxusní nákop na Řezníka, který okamžitě přiťuknul Jeanu-Davidu Beauguelovi a pro toho už nebylo velkým problémem trefit odkrytou svatyni soupeře. Asistující Řezník mohl vzápětí sám skórovat, avšak proti jeho hlavičce se vyšvihnul Hanuš.

Ještě před poločasem hostům znovu zatrnulo. Havel se po souboji s Malínským poroučel v pokutovém území k zemi, což sudí odměnil nařízením penalty. Poté ale vše zkonzultoval s videoasistentem a finálním verdiktem nakonec byl čistý souboj. Místo toho mohl Malínský po přestávce snížit, jenže hlavičkoval nepřesně. Mířidla si na opačném konci hřiště neseřídil ani Kalvach při přímém kopu.

Po sedmdesáti minutách hry předvedli Plzeňští další smršť, kterou definitivně rozhodli o svém vítězství. Nejprve Sýkora šikovně uvolnil Jana Kopice, ten díky tomu z pravé strany postupoval sám na brankáře, čehož využil k přesné střele na zadní tyč. Jen o pár desítek sekund později Jhon Mosquera uspěl v rychlostním souboji s bránícími hráči a tvrdou pumelicí pod břevno navýšil na 4:0.

V samotném závěru základní hrací doby završili domácí "bůra". Hybšův protiútok po levé straně tento bek zakončil pasem na Pavla Šulce, na něhož zívala prázdná brána. Této situace bez zaváhání využil a završil tak gólový účet utkání, které znamenalo už jedenáctou výhru Viktorky ve dvanáctém ligovém zápase.

V tabulce se aktuálně vzdálila mimo dostřel i Slavii čekající na svou dohrávku a náskok na druhou Spartu tak činí čtyři body. Naopak Jablonec se trápí, popáté v řadě v lize nevyhrál a patří mu až jedenácté místo - od pohárů je vzdálen už patnáct bodů.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Teplice 3:0

24.10.2021 16:00

Góly: 2. Pavel Dvořák, 35. Jakub Rada, 85. Pavel Dvořák

Trápení Teplic ne a ne nabrat konce. Na jednoho z aspirantů na sestup si vyšlápl i nováček z Hradce Králové, jenž ve svém mladoboleslavském azylu uspěl jasně 3:0. Dvě branky si připsal Dvořák, mezitím se prosadil ještě Rada.

Stejně jako před týdnem ve Zlíně se i tentokrát Východočeši prosadili v samotném úvodu - a opět to bylo zásluhou Pavla Dvořáka. Ten se dostal k dorážce po Vašulínově hlavičce a bezpečně ji umístil za Grigarova záda.

Podruhé se "Votroci" radovali v pětatřicáté minutě. Tentokráte předvedl obrovské zaváhání Fortelný, jehož špatnou rozehrávku vystihl Vašulín. Ten měl v gólu prsty podobně jako v prvním případě, jeho střelu vyrazil Grigar jen k s přehledem dorážejícímu Jakubu Radovi.

A když už se po přestávce Vašulín radoval z branky, sebral mu ji ofsajd. Po hodině hry sudí nařídil pokutový kop po Fendrichově zákroku na Moulise. Šel se ale ještě podívat na opakované záběry, podle nichž hradecký gólman odehrál míč čistě a původní verdikt tak zrušil.

Fendrich se čtvrt hodiny pře koncem zaskvěl proti Kodadově zdařilé střele, vzápětí černo-bílí navýšili své vedení. Po Marešově faulu na Kodeše a dalším zásahu VAR se tentokráte penalta skutečně kopala. Pavel Dvořák sice brankáře nepřekonal, nicméně se znovu dostal k míči a tentokráte už se nemýlil.

Královehradečtí tak po dalším vítězství vystoupali už na šestou pozici, Teplice jsou předposlední.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:0

23.10.2021 16:00

Góly: 15. Christián Frýdek, 57. Abdulla Yusuf Helal (pen.)

Dostává se Liberec konečně do formy? Slovan po dvou těžkých zápasech zase vybojoval tři body, ba co víc, proti Olomouci předvedl akce, které naznačují lepšící se souhru mezi hráči. Naopak Olomouc má o čem přemýšlet, neboť potřetí v řadě vyšla na hřišti soupeře střelecky naprázdno.

Na úvodní zásah se u Nisy čekalo necelou čtvrthodinu. A zásah do sítě Sigmy rozhodně stojí za připomenutí. Havelka šikovnou kolmicí vysunul Gebre Selassieho, jeho přihrávku do pokutového území přenechal Júsuf kolegiálně pro Frýdka, jenž střelou z první vymetl šibenici.

Severočeši nicméně mohli o nabytý náskok zbytečně přijít. Chaluš totiž ve 23. minutě odkopl míč nepříliš důrazně, čehož využil pozorný González, ten ale ztroskotal na brankáři Slovanu Knoblochovi. Za další tři minuty mohli Hanáci opět poděkovat domácím. Od Gebre Selassieho se totiž balon odrazil příhodně k Hálovi, ani on ale na Knoblocha nevyzrál.

Liberec tak mohl děkovat strážci svatyně, načež opět rozdával radost. Ve 42. minutě si Júsuf zpracoval autové vhazování Mikuly na prsa, načež nečekaně vyslal nádherný volej, který k nelibosti fotbalového romantika skončil pouze na břevně. Další krásný zásah překazil domácím gólman Olomouce Macík, jenž vyrazil střelu Koscelníka směřující do šibenice.

A tak si Severočeši pomohli jednodušeji: penaltou. Tu kopali poté, co sudí s pomocí videa odhalil faul Zifčáka na Chaluše. Nařízený pokutový kop pak v 58. minutě s přehledem proměnil Júsuf, jenž tak navýšil náskok svého týmu. Na 3:0 mohl po hodině hry zvýšit Matoušek, ten ovšem znehodnotil dobrou práci Gebre Selassiho s Frýdkem, když se jeho ledabylé zakončení odkutálelo do zámezí.

To však Slovan nakonec nemuselo mrzet. Dvoubrankový náskok udržel až do závěrečného hvizdu, a to i díky Knoblochovi, který v 73. minutě výborně vychytal Zmrzlého.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:0

23.10.2021 16:00

Góly: 90+3. Rigino Cicilia

Už se zdálo, že Bohemians ubrání útočnou vozbu Slovácka. V samotném závěru se ale štěstí přece jen přiklonilo k hochům z Uherského Hradiště. Díky Riginu Ciciliovi tak Moravané minimálně na jeden den vystoupali na druhé místo v tabulce.

Zpočátku se obě mužstva spíše jen rozkoukávala. Až ve 27. minutě se jedno z nich dostalo k zaznamenáníhodnému střeleckému pokusu, když ránu Reinberka z hranice pokutového území vyrazil gólman Pražanů Bačkovský. Po půlhodině hry vyvezl míč křídelník domácích Petržela, z jehož práce těžil Kohút, avšak křižná střela mladého záložníka se mezi tři tyče nevměstnala.

Do největší šance první půle se ve 38. minutě dostal Kalabiška, jenže jeho volej po centru Petržely zlikvidoval pohotový Bačkovský. Dvě minuty po změně stran konečně zahrozila také Bohemka — brankář Slovácka Nguyen vyrazil zakončení Nováka na břevno. Talent "Klokanů" byl znovu v akci v 66. minutě, kdy si na jeho kolmici za obranu naběhli dva spoluhráči. Balón do sítě dopravil Hronek, gól ovšem kvůli ofsajdu neplatil. Kdoví, jak by situace dopadla, kdyby se místo Hronka prosadil Fulnek...

Na kdyby se ale nehraje. Dál se hrálo bez branek a hosté už si další brankovou příležitost nevypracovali. Čím dál větší tlak si totiž vypracovávalo Slovácko. V 67. minutě neudržel Bačkovský centr Kalabišky, dorážku Sadílka však na poslední chvíli zablokoval Květ. V závěrečné desetiminutovce nemířil po pasu od Holzera přesně hlavičkujcí Reinberk, už v nastaveném čase se mezi tři tyče nevešel volej Jurečky.

Ve třetí minutě nastavení se ale Moravané přece jen dočkali. Centr Sadílka propadl až k Ciciliovi, tomu sice angažmá v Uherském Hradišti nevychází podle představ, tentokrát se však stal hrdinou Slovácka. Jeho teč těsně před Bačkovským uvedla příznivce domácích do varu.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Fastav Zlín 0:0

23.10.2021 16:00

Góly: -

Věnovat čas duelu Pardubic se Zlínem v Ďolíčku? Už nikdy víc. Stejně jako před rokem se i letos obě mužstva rozešla ve Vršovicích smírně po bezbrankové remíze. Blíže k vítězství měli Východočeši, jenže i kvůli neproměněné penaltě již přes dva měsíce čekají na tříbodový zisk.

V první půli ještě drželi krok i Moravané. V šesté minutě střílel ze zajímavé pozice Hlinka, vyslal však jen slabý pokus, který bez potíží lapil brankář Pardubic Boháč. Na druhé straně zahrozil Chytil, jenž se v 17. minutě odpoutal od Matejova a před bránou vyhledal Šimka. Mladý záložník nicméně svůj druhý start v základní sestavě v ligové kariéře neoslavil gólem, neboť bránu "Ševců" netrefil.

O sedm minut později sehrál Zlín kuriózní biliard. Nejprve centr Vraštila z pravé strany spadl na tyč, dorážející Fantiš pak hlavou trefil břevno. Východočeši odpověděli akcí z 27. minuty. Čelůstka našel Černého, ten ale hlavičkoval těsně mimo prostor tří tyčí.

Po změně stran už o gól usilovaly víceméně jen Pardubice. Obrovskou příležitost ke skórování vybojoval v 52. minutě Chytil, jehož v pokutovém území zastavil nedovoleně Matejov. Následnou penaltu ale zahodil Cadu, který vůbec nerohýbal Rakovana — gólman Zlína výsledný pokus snadno zastavil.

Snaha Východočechů nicméně pokračovala, a to zejména zásluhou Chytila. Ten se v 65. minutě šikovně prokličkoval skrze obranu Moravanů, avšak na Rakovana nevyrzál. Za dalších šest minut hlavičkoval stejný hráč nad břevno. A když v 75. minutě střílel nepřesně Beran, odvezli si Ševci zpět na východ republiky poněkud šťastný bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň12110123:833
2.Sparta Praha1292130:1129
3.1. FC Slovácko1291222:1228
4.Slavia Praha1182129:1126
5.Baník Ostrava1171322:1322
6.FC Hradec Králové1254316:1619
7.Sigma Olomouc1144322:1716
8.Dynamo České Budějovice1243517:1715
9.FK Mladá Boleslav1242620:1914
10.Bohemians Praha 19051233617:2612
11.Slovan Liberec123279:1811
12.FK Jablonec1225510:2211
13.Fastav Zlín1231815:2810
14.FK Pardubice1214715:237
15.FK Teplice121299:245
16.MFK Karviná1104710:214
Zbývající zápasy
23.10. 19:00MFK Karviná - Baník Ostrava

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (155)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cicilia je vidět že šel do sebe a po pár zápasech za B se hodně zlepšil

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Liquid

Souhlasíte se mnou, že je to dost možná poprvé v historii české ligy, kdy o všech pohárových účastnících je již rozhodnuto po minulém 11.kole? Opravdu nikdo jiný, než pražské S, Plzeň a Slovácko do těch pohárů jít nemůže. Jasně máme tu MOL, ale tam platí o tom samém, to by to ta čtyřka musela bojkotovat a to se nestane.

Reagovat
oli9

Tak ještě Ostrava se drží v dostřelu.. Těchto 5 klubů se už bude točit maximálně mezi sebou bych řekl

Reagovat
frankiefcb

nesouhlasím

Reagovat
John Obi Mikel

Nesouhlasím. Není odehrána ani půlka.

Reagovat
didosh

Nesouhlasím

Reagovat
Liquid

je pravda, že MOL Cup by ještě teoreticky mohl vyhrát Jablonec, přeci jen, na Spartě taky remízoval

Reagovat
didosh

...ne nezmínil jsi Baník

Reagovat
Banikovec7

ten už poháry dávno vzdal a bude vypomáhat Karviné

Reagovat
didosh

Ale hovno...dávno vzdal...

Reagovat
dtaire

a co z toho Baník bude mít? Karviná v druhé lize by pro něj byla lepší

Reagovat
Liquid

bude z toho mít derby, když Opava postup zpět sabotuje, občas z toho taky bude mít nějakého černouška třetí cenové kategorie, který odtamtud bude chtít do většího města

Reagovat
Banikovec7

takže to děláme aby bylo další derby, které zase vypustíme, abychom pomohli Karviné?

Reagovat
dtaire

No jednak pořád ještě nepadá Olomouc, kam jsou to skvělé výjezdy, i když s Jílkem to časem zase přijít může a jednak má derby s Opavou, tak by spíše mohl pomoci jí se vrátit. Reálně ale čím méně ligových klubů v okolí, tím při klesající návštěvnosti určitě lépe.

Reagovat
Liquid

tohlec si právě nemyslím, tak jako Slavia potřebuje silnou Spartu/Plzeň aby se nutila zlepšovat, dost možná i ten současný úpadek je právě důsledek loňské spanilé jízdy, byť hlavním problémou jsou ty zranění, tak když bude v 1.lize jen Baník, tak opravdu ta nutnost rvát se a zlepšovat taky nebude taková, takže další 4 týmy z regionu jen ve dvojce znamená, taky o poznání slabší kádr těchto týmů, čili menší progres pro potenciální posily, si vem jak jste vykořisťovali třeba Opavu (Smola, Kuzmanovič, Svozil), tyto hráči by asi jen dvojku déle nehráli, případně by se tak nezlepšili aby po nich Baník šáhnul

Reagovat
dtaire

No, pokud to vnímáš tak, že "region" je pro Baník jen jeho nejbližší okolí, tak pak ano. To je ale přístup podle mě nesmyslný, Baník se musí měřit zejména s Olomoucí, Slováckem a do budoucna s Brnem, které mají historicky nebo aktuálně nějaké ambice. Aby to nedopadalo tak jak vždy, že kamkoli vyjede ze "lepšími", tam dostane bídu. Karviná při vší úctě k nim není soupeř pro Baník

Reagovat
Liquid

není to tak dlouho co chvíli byl Baník i slezskou trojkou a Brnem se fakt neměřte, to je naprosto zoufalý klub

Reagovat
dtaire

Není, na to období nezapomínám, ale pokud klub chce být úspěšný, musí mířit podstatně výše než na Karvinou. Slavia se také nepoměřuje pouze se zoufalým klokanem. "Regionem" pro ni nejsou tři zastávky tramvaje, ale celé Čechy

Reagovat
didosh

Reagovat
Shevchenko

Slezskou trojkou

Reagovat
Banikovec7

já jen cituju tady kolegu nejrespektovanějšího uživatele

Reagovat
lampas

To asi určitě není pravda, když jdou do poháru čtyři týmy a v lize se jich nahoře urvalo od zbytku pět (a to ještě může pohár vyhrát třeba klidně Jablonec). Každopádně o tom, že z ligy do poháru nepůjde nikdo jiný mimo aktuální TOP 5 je na 99 % rozhodnuto.

Reagovat
oli9

Slovácko. Přesně i takové zápasy kdy vítězství urvou jedním gólem v posledních vteřinách je povzbuzující. Že ty zápasy nakonec zlomí

Reagovat
didosh

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
C.1922

Pan trenér Kozel

Reagovat
oli9

Jinak Hugo doufám, že Hugo z Bohemky si pozdrzuje i cestou do busu jak to dělal celý zápas

Reagovat
monty25

Klusáček je do Huga asi zamilovanej, jinak by tam musel dávat Patrika Le Gianga.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka V poslední minutě.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak vyjádřil bych se i k Olomouci, ale nechci pokoušet osud, když s nimi brzy hrajeme.

Reagovat
Liquid

to já to napíšu za tebe, Jílek je tragéd, o tom jsme byli přesvědčeni všichni mimo Olomoučáku, kteří naopak "2x do stejné řeky" podporovali, takže snad ten úpadek tam bude ještě větší a brzy půjdou do dvojky

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle jsem právě psát nechtěl

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Žižkov

Reagovat
John Obi Mikel

Žižkov aspoň ve druhé chceme

Reagovat
didosh

Reagovat
oli9

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

To ta situace s prodejem neprodejem vás takhle poznamenala?

Reagovat
monty25

Spíš odchody některých opor. Ale nemyslím si, že je ten tým tak špatný, aby byl na sestup...

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem vás čekal spíš v popředí tabulky

Reagovat
monty25

Cílem byl klidný střed, na což si myslím, že ten kádr má. Bohužel pod Oulehlou tomu chyběl systém a pořádně jsem tam neviděl ani bojovnost, takže Viktorku většina soupeřů přehrávala. Je ale blbost odvolat trenéra a nemít za něj připravenou náhradu. Jsem fakt zvědav, kdo bude ten nový trenér. Po dnešku už to prostě horší být nemůže...

Reagovat
monty25

Reagovat
martin1

Bohemka

Reagovat
AjaxFans

Rigi eindelijk

Reagovat
$$CaptainKokotko

Paráda. Cicilia . Jen mě sere, že nechodí víc lidí

Reagovat
oli9

Nevím jak je to s testem, letos jsem ještě nebyl přitom dřív jsem chodil na 8, 10 zápasu doma za sezonu. Po tom co chtějí zpoplatnit od listopadu se na ligu už nejspíš nepodívam. Měl jsem v plánu Spartu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na test stačilo zajít do Aqua a výsledek jsi měl do 10min. Škoda. Kdyby chodilo 6k+, tak to má u nás každý aspoň o něco težší .

Reagovat
Radin

Aqua je co? Taky tady na jihu teď bydlím a kolega z práce chodí do kotle Slovácka :)

Reagovat
AjaxFans

Aquapark

Reagovat
didosh

Což je hned vedle

Reagovat
AjaxFans

Ano,dá se říct

Reagovat
skat

Hele, kdyby chodilo více, tak jimi bude 3/4 skalních opovrhovat jako fanoušky úspěchu. Krátkodobý vzestup nikoho nenadchne. Věř, že půlka těch mladých bude radši fandit zahraničním gigantům, než lokálnímu klubu, aby si připadali součástí něčeho většího. Což jim soc.sítě dost umožňují, živit si ten pocit.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, už jsme to řešili v preview. Prostě covid i slabý marketing klubů na to má vliv. Před covidem mělo Slovácko 4,5k průměr, tak jsem čekal, že 5,5-6k může být reálných. Jenže lidi se ani nechtejí jít testovat.

Reagovat
Radin

Já fandím Opavě a přál jsem Sigmě a Slovácku, jako Slezan co má blíže k Moravě, jak klubům v Čechách. Nicméně taky jsem ještě nebyl, i když je to asi 40 min vlakem, ptž nemám přehled o testování atd..

Reagovat
Mass

Slovácko hrálo parádně i minulou sezonu, i když nemělo tolik bodů. Třeba zápas se Slávií 3:2 byl ten nejlepší, co sem v F:L viděl.

Reagovat
C-M@ster

OT: AC zatím marně bojuje s Csaplárem a že hrajou proti devíti je jim zatím k ničemu

https://www.livesport.cz/zapas/rZpKikgI/#prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Ibra 1+1

Reagovat
C-M@ster

Nakonec to zvládli, ale byl to boj.

Nebál bych se říct 1(+1)+1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

1+1-1

Reagovat
BaggioRoberto

AC minuly tyden chytilo do Csaplárovky Veronu a dnes přichystalo zbrusu novou tzv. Ibrovu past. To je situace, kdy vedeš 2:0 proti 10ti, necháš ho vyrovnat, sebereš mu dalšího hráče a v závěru zápasu 2x udeříš.

Reagovat
ratusek

a ještě si ten první gol vstřelíš sám

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
John Obi Mikel

Bod málo. Šance jsme měli i na výhru. Můžeme si za to sami. Ta obrana je tragická Jsme teď ve velké krizi.

Reagovat
Coutinho10

1. polocas po uvodnim naporu to byla tragedie a kdyz vstup do 2. polkcasu, tak bohuzel 3. gol se dat nepovedl a pak uz si to Budejky nejak pohlidali....2 goly celkove je proste malo,kdsz mame tragickou obranu a brankare, ktery nepodrzi

Reagovat
Miguel19

Sudí zapomněl ještě na jednu penaltičku.

Reagovat
Martin9719

Těžko říct hele, já bych asi nevěděl zda písknout.

Reagovat
C-M@ster

O čem je řeč?

Reagovat
Martin9719

Malinský - Havel.

Reagovat
ratusek

Plzeň si jde pro titul

Reagovat
C-M@ster

Vrací se tam, kam patří.

Reagovat
jáá

Reagovat
Remt

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Bílek zatím ukazuje, že je stále třída. Teď bude klíčový zápas s náma.

Reagovat
$dolar$

Tak klicovy pro vas, my muzeme jedine prekvapit, ikdyz s tim nepocitam.

Reagovat
John Obi Mikel

Pro nás extrémně důležitý. A budem pod obřím tlakem.

Pod kterým jsme nezvládli žádný zápas od finále poháru právě s vámi.

Reagovat
Martin9719

Já už ani nevím kolik mi bylo když jsme tam naposledy uhráli body.

Reagovat
ratusek

Někdy v žákách

Reagovat
Martin9719

to už byl dorost snad

Reagovat
John Obi Mikel

Poslední výhru máte, když nás trénoval Pastoor. Od tý doby tam máte jednu plichtu ze sezóny 19/20

Reagovat
Martin9719

Podle mě na Velikonoční pondělí nebo neděli, góly Kovařík s přímáku a pak Wágner nebo Ďuriš na konci.

Reagovat
John Obi Mikel

Jj

Reagovat
db18

+naštěstí po včerejší ztrátě nás i v případě porážky a když slavia porazí Olomouc nepředběhnou.

Reagovat
Selänne

Třída

Reagovat
rufus

Nejlepší trenér v lize.

Reagovat
C-M@ster

Na světě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Každopádně Slavia má asi týden pravdy se Sigmou hrají v týdnu a pak Plzeň sestavu moc protočit nemůžou budou muset spokojit ze Masopust, Ševčík to zvládnou odehrát a někdo se dá do kupy...

Plzeň má pohár tam čekám náhradníky každopádně kdyby bodovali se Slavií o víkendu tak na tom Slavia nebude dobře

Reagovat
John Obi Mikel

2 týdny pravdy. Po Plzni odveta s Haifou.

Reagovat
Salfovic

Jj, následující dva týdny budou rozhodující.

Reagovat
Neon

ideální by bylo se nechat klepnout od Olmiku a pak porazit Plzeň.

Reagovat
Blasphemer

Míša Bílek <3

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Do 15. minuty to nevypadlo moc dobře, ale pak se ro rozjelo dobrým směrem a pěkně se na to koukalo. Celý tým hrál velmi dobře, Kopic se snad už dostal do dobré pohody, Šulc se letos v lize konečně prosadil. Očekávám, že v poháru se to hodně protočí, hrát asi bude od začátku dnešní kompletní lavička + uvidíme, co další hráči. A pak o víkendu Slavia, už by to chtělo po hodně dlouhé době u nich odehrát dobrý zápas. posledních 9 zápasů 0-1-8 ...

Reagovat
John Obi Mikel

Za jak dlouho se vrátí Kedel?

Reagovat
Coutinho10

tot otazka...asi se trochu nejak zadrhlo....podle tech ohlasu uz mel byt davno ready

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mouser

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Blasphemer

Koubek je borec.

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ještěže tu Bolka nemá fanoušky, ti už by museli dostat třetí infarkt. Největší paliči v lize.

Reagovat
Neon

Klika neskutečná, Bořek měl asi jít ven. A kam myslíte že přestoupí Ewerton; a už teď v zimě, nebo až po sezoně, pokud na jaře potvrdí formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral k nám hned, otázka je, jaký by to bylo terno z lavičky, protože momentálně přes Haraslína a Peška by to nešlo.

Reagovat
$dolar$

Pesek je slabej.

Reagovat
Selänne

Poslední 3 zápasy má slabší formu, ale jinak je to náš nejlepší hráč letošní sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je furt aktivní, hraje kvalitně v mezihře.....jeho slabší forma je docela v pohodě si myslím

Reagovat
$$CaptainKokotko

Užijte si to. Já si to užil včera. Jen nechápu tu žlutou pro Dočkala. Wtf

Reagovat
luismiksak

Minela rozhodčího! Tohle je jasná ruda, není co řešit!

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
monty25

Jo, psal to i Kalous na Twitteru.

Reagovat
kilobyte

To je stejně asi jedno. Většina týmů nemá na ligu sportovně a velká část nemá ani vyhovující stadion.

Reagovat
John Obi Mikel

Já ne

Reagovat
Kepy_FCB

jsem říkal že ty béčka v 2.lize budou dělat bordel

Reagovat
naheCZ

To je debilní pravidlo Já si myslel, že logicky se tak bude baráž týkat 4. mužstva a oni raději udělají tuhle blbost

Reagovat
luismiksak

Proste česky šmé

Reagovat
kilobyte

V rámci férovosti, by se měly hrát obě baráže i kdyby je měly třeba měly hrát týmy na 4. a 5. místě.

Ale když se to vezme čistě podle sportovního hlediska, tak 4. tým druhé ligy by neměl mít možnost postoupit do ligy. To je podobné, jak jednou postoupilo Brno jenom kvůli tomu, že snad byli jediní, kdo měl zájem.

Reagovat
bobis21

Přesně jsem si vzpomněl na to, jak se nadávalo Brnu že postoupili z nižšího místa. Teď když se to nastaví tak, aby podobná situace nenastala, taky je to špatně? To už vypadá fakt jen jako potřeba nadávat za každou cenu. Pokud nejsi schopen konkurovat ani béčku ligových týmů, co chceš dělat o sezonu později v soutěží s áčkem?

Reagovat
monty25

Vidím to stejně. Navíc ze 14. místa se v 1. lize před zavedením nadstavby nesestupovalo...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Já se na to zas dívám z toho druhého pohledu, že to pomůže marnej týmům v první lize, který by s tím béčkem o soutěž níž měli problém taky a navíc to zas posere nadstavbu...Ale je stejně fakt, že na ten postup nahoru prakticky nikdo nemá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Je na nás hrozná deka

Reagovat
Greny

OT : Pulpit novy trener Viktorky Zizkov

Reagovat
Greny

Koukl jsem na nejake statistiky brankaru ze Slavie a

Kolar na horsi uspesnost prihravek 89,2 % a Mandous 92,5

uspesnost zakroku ma Kolar 63,2 % a Mandous 82,6

fakt nechapu ze nechyta Mandous .. i kdyz pokud teda neni na lavce kvuli tem rodinnym problemum

Reagovat
kilobyte

Než ty čísla je zajímavý ten kontext. Kolář dělal na začátku sezóny snad v každém druhém zápase velkou hrubku. Ale Mandous šanci nedostal. Pak se Kolář zranil, Mandous dostal šanci a zachytal dobře. Dokonce se dostal do nominace reprezentace. Jenže když se vrátil, tak v bráně už stál Kolář.

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš má na Koláře úchylku. Ten by chytal, i kdyby měl na lávce připraveného Edersona.

Reagovat
bobis21

Řekl bych že protěžování Koláře u vás začíná ve vyšších patrech než u Trpiše

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych naopak zase řekl, že by ho protěžoval i kdyby chodil s někým jiným.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

to nemáš pravdu, z Liberce se znají léta, je to i v kombinaci s trenérem brankářů a celý tento ansábl tak jak je celkově úspěšný tak si navzájem důvěřuje, ale chápu že jistí slabomyslní jedinci si myslí, že nejlepší trenér široko daleko by si nechával diktovat sestavy od šéfa klubu, že to tak není už dokázal u Altintopa, Rotana, Dannyho i dalších posil

Reagovat
Coutinho10

Trpis ho nemuze odstavit, kdyz ho presvedcil, aby neodchazel a jeste nam pomohl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele