Přestože se tomu mohou mnozí lidé smát, modeling je řehole jako každá jiná. Možná ještě náročnější než třeba prodej u kasy, protože vyžaduje pořádný zápřah i v soukromí například v posilovnách, kde si je potřeba tvarovat postavu, dodržovat speciálně upravenou stravu a drsné diety, dávat peníze do botoxu, plastických operací a tak dále. Po náročném focení je pak potřeba pořádně si odpočinout – a příklad si lze vzít z modelek Claudie Romaniové a Cloe Greco.

Tyto dvě vnadné krásky byly zastiženy fotografy, když fotily na pláži v Miami pro značku Naked Waves Swimwear. Jakmile pak měly chvilku pauzu, lehly si do písku a slunily se. Pro kolemjdoucí to byl skutečně velice libý pohled, jelikož obě dámy se pyšní těly, jaké by jim mohla závidět každá druhá. A zatímco dekolty v titěrných plavečkách potěšily takzvané „horňáky“, „dolňáci“ museli být zase nadšeni, když se pak protahovaly u strážní budky pobřežní hlídky.

VIDEO: Deset ikonických titulek Playboye

Video
Video se připravuje ...

Deset ikonických titulek Playboye youtube/10B&W

Veškerá slova tady budou asi zbytečná, odkážeme vás proto rovnou do naší galerie, co jak Claudii, tak i Cloe zachycují při velice smyslném pózování. Do pozic přímo ideálních k focení se zjevně staví i ve chvílích, kdy na ně objektivy (zdánlivě) nemíří…

Fotogalerie
53 fotografií