Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Svět

Britský zpěvák Sheeran oznámil, že má koronavirus. Bude v domácí izolaci

Ed Sheeran, Sziget Festival 2019 foto: David Peltán, MAFRA

Ed Sheeran má koronavirus. Populární britský písničkář to v neděli oznámil na svém instagramovém účtu. Doplnil, že proto zůstane v domácí karanténě, odkud také poskytne plánované rozhovory.
  12:56

‚Všichni vás chtějí vidět padnout na dno.‘ Předávání cen provází obrovská nenávist, tvrdí Ed Sheeran

„Ahoj lidi, chci vám říct, že jsem bohužel měl pozitivní test na covid, takže se nyní izoluji a řídím se vládními pokyny,“ uvedl Ed Sheeran s tím, že se proto nebude moci osobně zúčastnit akcí, na kterých přislíbil svou účast.

Dodal, že se pokusí co nejvíce přislíbených rozhovorů a vystoupení poskytnout alespoň virtuálně z domova. „Omlouvám se všem, které jsem zklamal. Zůstaňte všichni v bezpečí,“ zakončil zpěvák svůj příspěvek.

Muzikant, který žije nedaleko městečka Framlingham na východě Anglie, minulý týden vystoupil na prvním udílení cen Earthshot za přínos k řešení dopadů klimatických změn. Soutěž pořádají britský princ William a jeho choť Kate.

V pátek má Sheeranovi vyjít nové album „=“, tedy Equals, neboli „rovná se“. V nadcházejícím týdnu měl naplánované akce k propagaci desky. 

Autor:

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...