Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Češka po boku fotbalové hvězdy: Pokerem vydělal miliardy!

Autor: ris

Byl hvězdou prvotřídního formátu. Válel v nejslavnějších ligách světa, dotáhl to až do věhlasného Realu Madrid, kde sdílel kabinu se Zidanem a spol.. Opravdové štěstí ale dánský fotbalista Thomas Gravesen (45) našel až za velkou louží. Las Vegas mu přihrálo nejen miliony, ale v roce 2013 i českou bohyni z Frýdlantu Kamilu Persse (43)!

Na trávníku býval zarputilý jako buldok. Ne nadarmo měl přezdívku »šílený pes«. A tenhle raťafák mičudou vydělal balík, nebylo to však ani zdaleka tolik, co získal ve městě hříchu. Ještě během aktivní kariéry skvěle investoval, a tak začal s hazardem.

Poker a blackjack se staly jeho zlatou žílou. Od té doby, kdy naposledy kopl do míče, si přišel na více než 100 milionů liber, což jsou v přepočtu tři miliardy korun. Také díky Kamile, která mu při turnajích držela pěsti.

Gravesen se jí za to odvděčil láskou... I luxusem. Koneckonců Dán za fotbalového života nebyl žádným chuďasem. Jen během dvouletého působení v Madridu vydělával 85 tisíc liber (2,5 milionu korun) týdně.

Bydleli v přepychovém sídle boháčů obklopeným skvostnými golfovými hřišti Canyon Fairways v Summerlinu, které National Geographic označil za nejlepší místo pro život a hraní. Dům vás tam vyjde na v přepočtu 120 milionů korun. Jejich sousedy byli třeba herec Nicolas Cage či tenisté Andre Agassi se Steffi Grafovou.

Jenže každá pohádka jednou skončí. A tahle dobře nedopadla. Thomas a realitní makléřka Kamila se po pěti letech vztahu rozešli. Podle webu bt.dk fotbalista barák prodal a vrátil se zpátky do Evropy.

Bývalá česká modelka Kamila Persse je dlouholetou partnerkou někdejší fotbalové superstar a miliardáře Thomase Gravesena
Bývalá česká modelka Kamila Persse je dlouholetou partnerkou někdejší fotbalové superstar a miliardáře Thomase Gravesena