Hlavní obsah

Slavná videohra ožije na filmových plátnech. Hlavní hrdina budí rozpaky

Už příští rok by měla na filmových plátnech ožít jedna z nejslavnějších videoher všech dob – titul Uncharted. Obsazení hlavní postavy ale budí mezi fanoušky rozpaky, ty ještě zesílily po zveřejnění prvního traileru.

Trailer k filmu UnchartedVideo: PlayStation Česko

 
Článek

Snímek Uncharted bude vyprávět příběh o Nathanovi Drakovi, potomku slavného hledače pokladů sira Francise Drakea. Mladík se zvučným jménem svého předka konečně našel stopu k prokleté sošce ze Zlatého města v El Doradu.

Jak se na správného dobrodruha sluší a patří, Nathan nebude váhat ani minutu a vydá se na dobrodružnou cestu. Podobné plány ale mají i další, kteří s mladíkem nehodlají mít žádné slitování.

Jako Drake se ve snímku představí Tom Holland, který se zapsal do paměti komiksových fanoušků jako Spiderman. A právě v tom je celý zakopaný pes, v posledních filmech byl pavoučí muž nezkušený a někdy i bojácný mladík, který dost často pochyboval i sám o sobě.

Trailer k filmu Spiderman: Daleko od domovaVideo: Falcon

Fanouškům, kteří znají Nathana z videoher jako neohroženého dobrodruha, tak Holland do hlavní role příliš nesedí. Obzvláště s ohledem na to, že tvůrci původně uvažovali o obsazení Chrise Pratta, který ztvárnil neohroženého drsňáka s neskutečnou klikou ve Strážcích Galaxie. Ten však roli ve filmu Uncharted odmítl.

Přesvědčit se na vlastní oči o hereckém umu Hollanda budeme moci 18. února příštího roku, na kdy je plánována premiéra.

Ukázka ze hry Uncharted: The Lost LegacyVideo: PlayStation

Sluší se také zmínit, že děj videoher je mnohem dál než ve filmové produkci. Zatím poslední vydaný titul Uncharted: The Lost Legacy z roku 2017 se věnuje Chloe Frazer, která se objevila už ve druhém dílu – tehdy byla impulzivní a lehkovážnou dobrodružkou. Oblíbenou hrdinkou se stala i díky tomu, že se nebojí překračovat morální hranice, i díky tomu ale vždy přináší dobré výsledky.

Navíc už příští rok má vyjít nový díl Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám