Hlavní obsah

Lepší grafika, stejně dobrý příběh. GTA: The Trilogy vyjde před Vánocemi

Studio Rockstar se rozhodlo nadělit dárek všem fanouškům herní série Grand Theft Auto (GTA), ještě před Vánocemi vydá remaster tří populárních titulů s vylepšenou grafikou. A první zveřejněný trailer nasvědčuje tomu, že se máme opravdu na co těšit.

Trailer ke hře Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive EditionVideo: archív tvůrců

 
Článek

Novinka se jmenuje Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Jsou to ale vlastně tři hry v jedné, neboť fanoušci amerických gangsterů budou moci znovu prožít příběhy GTA III, Vice City a San Andreas.

Všechny zmiňované hry přijdou s vylepšenou grafikou – rozdíl v porovnání s originálem je opravdu neskutečný, jak tvůrci koneckonců ukazují i na prvním traileru. Při pohledu na něj si uvědomíte, jak obrovský skok grafika ve hrách za poslední dvě dekády udělala. Titul GTA III, který je ze všech tří dílů nejstarší, totiž vyšel už v roce 2001.

GTA 5 stále roste, přilákalo už 145 milionů hráčů

Hry a herní systémy

GTA: The Trilogy, jak se zkráceně novince říká, nevyjde v jeden den. Nejprve bude remaster dostupný pouze digitálně, a to 11. listopadu. Ten, kdo bude chtít krabicovou verzi hry, si nicméně bude muset počkat o měsíc déle, a to konkrétně do 7. prosince.

Cena byla stanovena na 1599 Kč. K dispozici budou verze pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a Switch. V rámci předplatného Xbox Game Pass nicméně GTA: The Trilogy získají případní zájemci zadarmo.

Tvůrci se také nechali slyšet, že vydají celou trilogii také pro mobilní zařízení s platformami iOS a Android. Tato varianta však Vánoce již nestihne, počítá se s ní až v první polovině příštího roku.

Foto: archív tvůrců

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám