Netradičně krásná dcera slovenské prezidentky Emma Čaputová má za sebou debut v roli modelky. Ale její vystoupení nezůstalo bez odezvy.

Poslanec Tomáš Taraba zveřejnil fotografii dcery Zuzany Čaputové z módní akce Fashion LIVE! a napsal: „Po včerejšku víme, že máme na Slovensku novou topmodelku.“

Na drsný útok Taraby okamžitě reagovala sama prezidentka. „Útočit na politika nebo političku skrze jeho děti je politické dno. Poslanec Taraba by se o mou dceru nikdy nezajímal, kdyby to nesouviselo s mou funkcí. Musím ve svém životě čelit lidské zlomyslnosti a hlouposti, ale mé děti z toho vynechte!“ vzkázala mu ostře prezidentka skrze facebook.

VIDEO: Topmodelka Hana Soukupová nahá točila reklamu na minerálku. Po třech dětech se vůbec nezměnila!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Hana Soukupová nahá točila reklamu na minerálku. Po třech dětech se vůbec nezměnila! Markéta Reinischová

Netrvalo dlouho a vyjádřila se i samotná Emma. „I když to zesměšnění mířilo na mě, chápu, že to mnohé z vás pohoršilo, protože to má větší dosah. Týká se to všech, kteří si už útoky a šikanu na internetu zažili,“ napsala na instagramu.

Velmi mi vaše podpora pomohla. Posílám ji dál každému, kdo si zažil něco podobného,“ dodává půvabná teenagerka, která dokazuje, že v modelingu je možné vše. Její tvář totiž zdobí větší mateřské znaménko, ale tím je zase Emma úplně jiná než všechny její kolegyně.

Fotogalerie
50 fotografií