Znamená to, že s covidem bojuje celá rodina, nebo jsou jen v karanténě? Pozitivní test na covid oficiálně potvrdila jen Tereza Kostková, její rodiče pouze zrušili hraní v divadlech.

Vážení diváci, z důvodu nemoci jsou představení PAN HALPERN A PAN JOHNSON 25. a 27.10.2021 přeložena na náhradní termíny. Představení 25.10. je přeloženo na termín 10. ledna 2022 a představení 27.10. je přeloženo na termín 15. ledna 2022. Vstupenky zůstávají v platnosti na náhradní termíny. Vstupenky je rovněž možné vrátit nebo vyměnit za jiný termín či představení v pokladně Divadla Ungelt, nejpozději však do 3. 11. 2021,“ oznámilo na sociální síti Divadlo Ungelt, kde ve zmíněné hře hrají Petr Kostka a František Němec.

VIDEO: Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video
Video se připravuje ...

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Kvůli pozitivnímu testu musela Kostková zrušit i divadelní představení. „Vážení diváci, z důvodu onemocnění v souboru se bohužel ruší představení Úhlavní přátelé dne 25. 10. 2021 a Můj nejlepší kamarád dne 26. 10. 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti a o náhradních termínech Vás budeme informovat. Děkujeme za pochopení a omlouváme se Vám za případné komplikace. Vaše Komorní divadlo Kalich,“ objevilo se na stránkách divadla. V obou představeních totiž Tereza vystupuje...

Přitom rodina Kostkových byla očkovaná. Na začátku března letošního roku měl Petr Kostka za sebou obě vakcíny a jeho žena Carmen byla po první dávce, takže v tuto chvíli je i ona plně naočkovaná. Ani jeden neměl žádné dramatické reakce. Vakcinaci potvrdila i sama Tereza Kostková.

Fotogalerie
39 fotografií