První den v nové vile dostali všichni soutěžící za úkol zahrát si na ty, kteří zásobují sociální sítě tzv. hejty – nenávistnými komentáři. „Influenceři, asi jste si všimli záplavy hejtů, kterou jste dostali hned, když byla zveřejněna jména nových účastníků. A to od lidí, kteří vás vůbec neznají. Pojďme si také zahrát na předčasné závěry. V jedné větě napište povrchní, první dojem o každém účastníkovi a moc u toho nepřemýšlejte. A ano, bude to samozřejmě anonymní. Chci, aby to bylo impulzivní. Zkrátka to první, co vás napadne,“ vysvětlila úkol virtuální moderátorka Lucia.

A jaké hejty obdržela od svých mladších soutěžících Agáta Hanychová? Zlatokopka, odtažitá, arogantní, namyšlená a falešná. Mezi komentáři se objevil i jeden pozitivní – milující matka a manželka. „Když jsem si přečetla, co si o mně myslí účastníci vily, tak mě to vlastně ani nepřekvapilo. Jen jsem myslela, že tam bude víckrát, že jsem stará,“ okomentovala soudy ostatních Agáta.

„Třeba u mě na sociálních sítích hejty nejsou, protože přece jenom mě sledují starší holky, a ty se mezi sebou spíš chválí a podporují, než aby se hejtovaly. Přijde mi, že hejty jsou pro mladší generaci, což jsem tady viděla živý důkaz,“ vysvětlila Agáta.

Mikroagrese skrytá před diváky

To ostatně tak trochu potvrdila i první epizoda Like House Night Show. V té se skupina účastníků reality show ostře obula do Jakuba alias Freescoota, protože je prý zbytečně nenávistný a nedokáže si odpustit kousavé poznámky.

„Freescoot pořád naráží na to, jak Tadeáš vypadá a jak se projevuje. Využije fakt každou situaci, aby ho nějak nenápadně urazil. Je to hrozně zbytečný. Soudí ho za něco, za co nesoudí holky, jen protože jsou to holky. Jelikož je Tadeáš kluk, tak mu to vadí,“ vysvětlila popularizátorka vědy Terka alias Holka z Letné. Jakubovi zjevně vadí, že se vizážista Tadeáš Kuběnka chová poměrně dost nekonvenčně. 

Podle vtipálka Sebastiana mohou divákům některé osobnostní rysy obyvatel vily zůstat skryté. „Drbali jsme Jakuba za jeho chování, který možná divákům může prolítnout pod radarem, že si toho nevšimnou, ale jsou to nějaký mikroagrese, který nás vytáčej,“ řekl Sebastian.

Byznysmen se základkou

Pod palbou nepříjemných narážek už se Tadeáš neudržel a na Jakuba si od plic postěžoval. „Freescoot se chová jako totální ko**t. Furt mele nějaký narážky. Nevím, jestli je to pro tyhle heterosexuální lidi vtipný, ale mně to vtipný nepřijde. Nedělám zbytečný zlo, když není zapotřebí. Celej den se snažím s ním navázat nějakej kontakt...“ rozčílil se vizážista.

 „On furt mluví o tom, že si hraju na nějaké pózy, a on si nehraje na pózy? Přijede v nějaký limuzíně, kterou by si v životě nekoupil, protože na ni nemá peníze. Hraje si tady na pana inženýra a byznysmena se základkou. Hraje si, jakej je miliardář,“ neudržel nervy Tadeáš.

VIDEO: LIKE HOUSE 2: Arogantní a odtažitá zlatokopka! Influenceři přiznali, co si myslí o Agátě

Video
Video se připravuje ...

LIKE HOUSE 2: Arogantní a odtažitá zlatokopka! Influenceři přiznali, co si myslí o Agátě. FTV Prima

Fotogalerie
39 fotografií