Zpěvačka Adele se sice narodila ve Velké Británii, v současnosti ale žije v Los Angeles v prosluněné Kalifornii. Tam si pořídila luxusní sídlo za 9,5 milionu dolarů, tedy v přepočtu za bezmála 210 milionů korun. Jak to uvnitř vypadá, ukázala nyní ve vzácném videu.

V rámci rozhovoru pro časopis Vogue odpovídala na otázky redaktora přímo ve svém domově a při té příležitosti ukázala, jak to u ní vypadá. „Snažím se, aby to tu vypadalo trochu jako na anglickém venkově,“ svěřila se.

Zpěvaččiny modré vstupní dveře, které jsou orámované zelení, vedou do prostorné haly se vzorovaným perským běhounem a schodištěm do dalšího patra. Chodbou Adele prošla do své velké kuchyně spojené s jídelnou. Místnosti dominovala modrá linka, obrovský mramorový ostrůvek a stylový vintage nábytek ze dřeva.

Zpěvačka přiznala, že navzdory luxusu, kterým je obklopena, je její nejcennější majetek poněkud netradiční. Jedná se totiž o zarámovanou žvýkačku z úst Céline Dionové (53). Tu Adele věnoval její kamarád James Corden (43), jenž s Dionovou natáčel. Corden věděl, že je Adele velká fanynka, a proto jí žvýkačku z legrace věnoval.

Autorka hitu Someone Like You ukázala rovněž zahradu, kterou i v Kalifornii udržuje v anglickém stylu. To znamená, že na první pohled může vypadat trochu neupraveně. Zpěvačka má ale raději přirozenost se špetkou chaosu než keře zastřižené podle pravítka. Na zahradě si nechala postavit i domek s prolézačkami pro svého devítiletého syna Angela, kterého má s exmanželem Simonem Koneckim (47).

Adele si na rozhovor navzdory teplému počasí oblékla teplákovou soupravu značky David Koma. Tepláky přitom vyšly na více než 23 tisíc korun a mikina na více než 35 tisíc.

VIDEO: Zpěvačka se přiznala, že své mateřství nenáviděla.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka se přiznala, že své mateřství nenáviděla. POPSUGAR Entertainment/Youtube

Fotogalerie
92 fotografií