Šíp.deník.cz

Ivana Gottová o odkaz manžela pečuje s láskou, převezme hned dvě ocenění

5 fotografií 5
Ivana Gottová
Ivana Gottová
Zdroj: Profimedia
Ivana Gottová převezme za svého muže několik cen in memoriam Gottová od smrti manžela intenzivně dokončovala jeho projekty Ivana Gottová na premiéře filmu Karel vyvedla krásné dospívající dcery Vdova potřebovala svůj smutek vstřebat s dcerami bez pozornosti médií
Sdílej článek:

Ivana Gottová se dlouhé měsíce po smrti svého milovaného manžela Karla Gotta neobjevovala na veřejnosti, to se ale nyní změní. Vdovu čekají povinnosti spojené s Gottem, a proto se v dohledné době zúčastní hned několika společenských akcí. Gottová se naplno věnuje odkazu svého zesnulého muže poslední dva roky a hodlá v tom i nadále pokračovat.

Ivana Gottová od smrti Karla Gotta pilně pracovala na důležitých projektech spojených s odkazem slavného zpěváka. Vdova dokončila rozsáhlou autobiografickou knihu Má cesta za štěstím a diváci se nedávno po napínavém čekání dočkali také premiéry filmu Karel.

Gottová prací na obou dílech strávila stovky hodin a po dvou letech od bolestivé ztráty manžela se poprvé ukázala na veřejnosti. Ivana se zúčastnila předpremiéry a premiéry dokumentu Karel a zavítala také na veletrh Svět knihy, kde pro promluvila o manželově autobiografickém bestselleru.

"Určitě chci pečovat o odkaz zesnulého manžela se stejnou láskou, jako jsem až do poslední chvíle pečovala o něj. Karel byl láska mého života a na tom se už nikdy nic nezmění," svěřila se Gottová Blesku.

Ivana Gottová převezme za Gotta dvě prestižní ocenění

Nejslavnější vdovu v republice čekají v příštích dnech hned dvě příjemné povinnosti. Ivana Gottová by měla ve čtvrtek 28. října u příležitosti výročí vzniku republiky převzít in memoriam pro svého muže Řád bílého lva, který mu slíbil udělit prezident Miloš Zeman. Vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu hlavy státu je ale předávání ocenění trochu nejisté.

19. listopadu ale vdovu čeká předávání Českých slavíků za rok 2021, kde Karel Gott vyhrál během své kariéry neuvěřitelných 42 zlatých sošek.

"Mohu potvrdit, že pro uctění památky tohoto hudebního velikána něco připravujeme. Bude se jednat o určitou cenu, více však diváci uvidí až v přímém přenosu v televizi Nova," naznačil tajemně nový majitel soutěže, miliardář Karel Janeček.

Karel Janeček plánuje pro Karla Gotta speciální cenu

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů