Doma prý Mahulena chlapa nepotřebuje, ale v životě rozhodně ano. „Už nehledám ideálního chlapa. Už jsem došla k tomu, že to nejde. Ideální by se dal uplácat tak ze dvou tří mužů,“ řekla herečka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

„Je krásný, když se srdce rozbuší a v břiše se zatočí motýli, ale mě už víc potěší, když opraví lustr. Chtěla bych chlapíka nad 55. Já ty mladý nechci. Jeden byl mladý a už se to se mnou veze. Ať mi napíšou do divadla, heslo: vržeme koleny,“ narážela Bočanová na svůj věk.

A kdo že byl mladíček, který zamotal Mahuleně hlavu a vyléčil ji ze vztahů s o dost mladšími muži?

„To už je dávno, asi 10 let, chodila jsem s klukem, který byl hodně mladej. Vůbec mě nenapadlo, že spolu budeme chodit, protože byl tak strašně mladej a hezkej. Byli jsme spolu tři roky. Problém byl třeba v tom, že já mám velký dům a velmi otevřené prostory, kde se všechno rozléhá. Tam je slyšet i když vám vržou kolena, což není sexy, když chodíte s někým, komu je 25 let,“ prozradila herečka o vztahu s tanečníkem Jonesem Santosem Santanou (32).

Bočanová naposledy chodila s brněnským podnikatelem Petrem Hanákem, se kterým se před rokem rozešla. „Připadal mi jako moje druhé dítě, ztřeštěné a roztomilé. Takhle já žít nemůžu,“ prozradila tehdy důvod rozchodu.

Mahulena má za sebou dvě nevydařená manželství. Z druhého, s podnikatelem Viktorem Mrázem (54) má dceru Márinku (20), která trpí lehčí formou autismu.

VIDEO: Mahulena Bočanová na plese: Tehdy ještě randila s Hanákem!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií