Za všechno může pondělní pozitivní test na covid moderátorky Terezy Kostkové (45), která se během předcházejícího sobotního večera setkala prakticky se všemi na place, a tak mohla také, samozřejmě nechtěně, kohokoliv nakazit.

Už včera web Seznam Zprávy přišel s informací, že neúčast hned pětice párů je již jistá, protože ne všichni účastníci jsou očkovaní. Česká televize ani hygiena ale doposud přesný počet neočkovaných tanečníků neupřesnila.

Blesk se proto účinkující pokusil oslovit. Jenže se se zlou potázal. Třeba Simona Babčáková, která před pár dny na svém instagramu sama uvedla, že se potýkala s virózou, ale že už je zpátky v jednom kole, na dotaz, o co šlo a jestli je očkovaná, položila telefon.

A mlčením se obrnili i další. I instagramové účty soutěžících, které jindy přetékají upoutávkami na soutěž, od pondělka většinou mlčí. Jen už zmiňovaná Simona Babčáková a Tereza Černochová zveřejnily obrázky z tréninku, což ale bylo dříve, než přišla informace o covidu Terezy Kostkové. Andrea Sestini Hlaváčková jediná i poté řešila, jaké vlasy by si měla na další večer nechat udělat.

Sama Tereza Kostková uvedla, že očkovaná je, stejně tak i moderátor Marek Eben. Zda televize očkování přímo kontrolovala, nebo se u účastníků spolehla jen na jejich slovo, jasné není. Od úterního vyjádření na své sociální síti nereaguje na dotazy ani nikdo z ČT.

„Tým pořadu aktuálně pomáhá zajistit PCR testy všech, kteří byli v sobotu na place. Podle výsledků testů budeme následně pracovat na scénáři sobotního večera, pro nějž v tuto chvíli existuje více verzí, včetně té se zapojením jen těch tanečníků, kteří nebudou muset do povinné karantény. Jsme připraveni operativně reagovat na to, co je bezpečné a co je možné,“ stojí v posledním prohlášení publikovaném na sociální síti na stránce věnované pořadu StarDance.

VIDEO: Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel.

Video
Video se připravuje ...

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
124 fotografií