Hlavní obsah

Řidič SUV v Číně schválně srazil motorkáře a ujel, policie ho zadržela

Video z města Čchung-čching zachytilo řidiče SUV, kterak zadní částí auta srazil motorkáře. Policie incident vyšetřuje; co k takto agresivnímu chování řidiče vedlo, zatím není známo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič SUV v Číně najel do motorkáře, srazil ho a ujelVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Téměř každý řidič na světě jezdí tak, aby neboural. K té hrstce výjimek patří agresivní řidič černého SUV, jehož konání ve městě Čchung-čching zachytila v neděli palubní kamera dalšího auta.

Řidič, později identifikovaný jako Čchen, měl nejdříve ostře zabrzdit před motorkářem jménem Jang, který to podle agentury AP uvedl místním médiím. Pak řidič vozidla Janga, jak ukazuje video, srazil. Jang utrpěl jen lehká zranění.

Srážka proběhla nikoliv s přídí auta, nýbrž s jeho pravým zadním rohem, takže by se nabízelo vysvětlení, že jeho řidič se „jen“ vracel do pravého pruhu příliš rychle a bez ujištění, že nehrozí nebezpečí předjížděnému.

Foto: Newsflare, AP

Řidič SUV v Číně najel do motorkáře, srazil ho a ujel

Takovou hypotézu ale vyvrací fakt, že pohyb auta doprava je příliš svižný a vůz zároveň brzdí.

Policie Čchena vypátrala a zadržela, nyní probíhá vyšetřování incidentu. Další informace, jako např. zda došlo k nějaké provokaci ze strany Janga nebo zda Čchen „vypěnil“ bez zjevného důvodu, nejsou známé.

Reklama

Výběr článků

Načítám