Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

27.10.2021, 17:52
Názory a komentáře
Mohamed Salah (© AFP)
Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Ani ponížení dějinného rivala ale Reds k posunu do čela Premier League nepomohlo. Chelsea totiž nasázela dokonce sedm "banánů" poslednímu Norwichi a udržela jednobodové vedení. Prvním tříbrankovým představením v seniorské kategorii se blýskl Mason Mount.

Hattrickem rozjásal vlastní příznivce také Joshua King, který režíroval obrat Watfordu z 1:2 na 5:2 v Goodison Parku. Zkušený italský manažer Claudio Ranieri tak slavil premiérový triumf ve službách nového zaměstnavatele.

Jeho mladší kolega Pep Guardiola z Manchesteru City se naopak v letošní sezoně radoval už pošesté. Naposled v Brightonu, kde obhájci titulu vyhráli jednoznačně 4:1, a udrželi bezprostřední kontakt se zmíněnou dvojicí Chelsea - Liverpool. K třem zásahům měl nakročeno i jeho svěřenec Phil Foden, ale nakonec se musel spokojit s bilancí 2+1.

Čtvrtá už je štika loňského ligového ročníku West Ham, která v londýnském derby přeplavala Tottenham. Šestý skalp soupeře z posledních sedmi soutěžních utkání zajistil Hammers po rohovém kopu ostrostřelec Michail Antonio.

A doma si pocit vítězství užil také Arsenal. V páteční předehrávce zdolal Aston Villu, prodloužil sérii ligové neporazitelnosti na šest zápasů a z desátého místa ztrácí už pouze bod na pátý Brighton. Nováček Brentford naopak podruhé za sebou vlastní fans nepotěšil, i když favorita opět přehrál. Po Chelsea ale loupil na Community Stadium i Leicester.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Mason Mount (Chelsea) - 10.00 / 3 góly, asistence, 5 střel, 3 klíčové přihrávky.

1. Mohamed Salah (Liverpool) - 10.00 / 3 góly, asistence, 7 střel, 2 klíčové přihrávky.

3. Joshua King (Watford) - 9.84 / 3 góly, asistence, 6 střel, 2 úspěšné driblinky.

TOP 3 hráči dle Fantasy Premier League:


1. Mohamed Salah (Liverpool), Mason Mount (Chelsea) - 24 bodů.

2. Phil Foden (Manchester City) - 18 bodů.

Sestava 9. kola:


Autor: Marek Ustohal

Brankář: Kasper Schmeichel (Leicester) - Na stadionu nováčka Brentfordu několikrát ukázal, že je stále jeden z top gólmanů v Premier League. Během první půle si smlsnul na střelách Christiana Norgaarda a Pontuse Janssona, ale to nejlepší ukázal po změně stran. Nejprve vyrazil razantní hlavičku Ivana Toneyho tygřím skokem a krátce nato se přesným výkopem podepsal pod rozhodující brejk, který zakončil James Maddison.

Pravý ofenzivní obránce: Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - K historickému vítězství v Divadle snů přispěl odchovanec Reds dalším vynikajícím výkonem. Svědomitě si plnil defenzivní povinnosti a už tradičně hrozil velmi často i na opačné straně. Diogu Jotovi připravil trefu jako na zlatém podnose a jen efektní robinzonáda strážce domácí svatyně Davida de Gey ho připravila o první zásah v sezoně.

Stoper: Kurt Zouma (West Ham) - K čistému kontu pomohl svému zaměstnavateli také sedmadvacetiletý rodák z Lyonu. V osobních soubojích s hvězdou soupeře Harrym Kanem dominoval, měl impozantní úspěšnost ve vzduchu i na zemi a za zmínku stojí také fakt, že se během derby nedopustil ani jednoho nedovoleného zákroku.

Stoper: Rúben Dias (Manchester City) - Loňský nejlepší hráč Premier League fauloval v Brightonu jedinkrát. Opět ukázal svou extratřídu, pětkrát přečetl myšlenku domácích Seagulls a získal míč, což následně vedlo k smrtícím protiútokům Citizens.

Levý ofenzivní obránce: Ben Chilwell (Chelsea) - Před reprezentační přestávkou dostal v lize poprvé v ročníku šanci v základní sestavě, okamžitě skóroval a svou pozici drží velmi pevně. Síť totiž rozvlnil třikrát v řadě, tentokrát zvedl příznivce ze sedadel nekompromisní křížnou ranou. V úvodních kolech famózně hrající Marcos Alonso i proto zůstává na lavičce.

Střední záložník: Mason Mount (Chelsea) - Do hlavní role se ovšem na Stamford Bridge obsadil dvaadvacetiletý odchovanec Blues. Po více než měsíci dostal šanci v zahajovací jedenáctce a manažerovi Thomasi Tuchelovi splatil důvěru měrou vrchovatou. Bilance 3+1 mluví za vše. Nikdo z hráčů západolondýnského klubu nevstřelil pod Tuchelem více gólů.

Střední záložník: Mateo Kovačić (Chelsea) - Triumvirát z Chelsea doplňuje chorvatský reprezentant, který proti tápajícímu Norwichi šestkrát ukázal, že je kromě důležité defenzivní práce nadmíru efektivní i směrem dopředu. Šestkrát totiž vymyslel klíčový pas a dva z nich jeho "teammates" zužitkovali (konkrétně Callum Hudson-Odoi a Chilwell).

Střední záložník: Emile Smith Rowe (Arsenal) - Před páteční předehrávkou podpořil videem na sociálních sítích fanouška Gunners, v rozhovoru prohlásil, že by v klubu nejraději zůstal celou kariéru a v samotném duelu s Aston Villou byl nejlepším na trávníku. Jeho výkon ozdobený gólem, asistencí + dalším triem nahrávek do šancí ocenili jak novináři, tak příznivci na stadionu.

Pravý útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Egyptský "faraon" si hlasitě říká o Zlatý míč. Po dvou trefách v Lize mistrů proti Atléticu Madrid skolil i Manchester United a stal se prvním fotbalistou od roku 2003, který dal v dresu soupeře na Old Trafford hattrick. Se 106 brankami navíc překonal Didiera Drogbu (104) a je nejlepším africkým kanonýrem v historii Premier League. V dresu Reds skóroval v deseti soutěžních utkáních v řadě.

Střední útočník: Joshua King (Watford) - Období gólového sucha je minulostí. Letní posila Hornets uzemnila bývalého zaměstnavatele hattrickem a z ligového zásahu se radovala poprvé od července loňského roku. Nejprve prokázal instinkt zabijáka v pokutovém území a poté dvakrát nezaváhal před bezmocným Jordanem Pickfordem.

Levý útočník: Phil Foden (Manchester City) - Poprvé v kariéře zapsal mezi anglickou elitou trio kanadských bodů (2+1) a nutno podotknout, že nemuselo zůstat jen u nich. V roli "falešné devítky" exceloval. Neustále se nabízel pohybem, osmkrát vystřelil a měl více než 94procentní úspěšnost přihrávek. Sečteno, podtrženo - Man of the match.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC971123:322
2.Liverpool FC963027:621
3.Manchester City962120:420
4.West Ham United952216:1017
5.Brighton & Hove Albion94329:915
6.Tottenham Hotspur95049:1315
7.Manchester United942316:1514
8.Everton FC942315:1414
9.Leicester City942315:1514
10.Arsenal FC942310:1314
11.Wolverhampton Wanderers94149:913
12.Brentford FC933311:912
13.Aston Villa931513:1510
14.Watford FC931512:1710
15.Crystal Palace916211:149
16.Southampton FC91538:128
17.Leeds United91448:167
18.Burnley FC90457:154
19.Newcastle United904511:204
20.Norwich City90272:232

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (187)

Přidat komentář
Steven666

Kovačič ešte takto dobre hádam nikdy nehral, jeden z najlepších hráčov prebiehajúcej sezóny.

Reagovat
Infernoqt

JUST IN: Manchester United are prepared to lose Paul Pogba for nothing next summer after accepting that the midfielder will not sign a new contract at Old Trafford #mufc #mujournal

[@MarkOgden_]

Reagovat
Seydou Doumbia

United naštěstí už nikoho nezajímá. Po víkendu si každý soudný fanoušek musel přeříznout krční tepnu přece.

Reagovat
Remt

Vím že to byl vtip. Ale ta představa se mi líbí

Reagovat
Seydou Doumbia

Žádný vtip. Po takovém výkonu by si měli podríznout krk všichni fanoušci toho klubu i všichni hráči a zrušit existenci klubu. Bohužel na to nikdo nemá koule, tak jen pičujou.

Reagovat
dave30

Obávám se, že kdyby takto postupovali fanoušci a hráči všech týmů na světě, tak je po starostech s přelidněnou planetou. V poslední době mě napadají mě třeba fanoušci a hráči Bayernu po středečním poháru. Ale takto bychom mohli jistě postupovat klub vedle klubu.

Reagovat
Seydou Doumbia

bayern prohrál v blbém poháru, který nikoho nezajímá...united spadli na totální dno při největším utkání v zemi, doma ale ano snažím se trošku tu přelidněnost řešit po svém to nepopírám

Reagovat
Hlahart

Ještě re Ferguson v Carringtonu - lol

Re Sir Alex Ferguson’s visit to Carrington yesterday. He was being fitted for a new club suit, as were other club officials. This had been planned for some time. Ferguson never saw Ole Gunnar Solskjaer or any players during his time there.

Reagovat
Infernoqt

Je to celé padlé na hlavu

Reagovat
Busby babes

ok, tak aspon ze to. Bylo to podavany stylem, ktery byl fakt mimo.

Reagovat
Infernoqt

A tohle je zajímavý ještě:

Five substitutions in football is set to become permanent. It was proposed at the International FA Board panel meeting today and was strongly supported. [@martynziegler]

Dodatek:

The change would still allow competitions to opt for only three subs as is the case in the Premier League at the moment but there would be pressure on England’s top flight to fall in line with the rest of football.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak dlouho bylo zavedené, že se smí střídat 3x?

Reagovat
Infernoqt

Sám jsem nevěděl, z wiki ale:

The number of substitutes usable in a competitive match has increased from zero—meaning teams were reduced if players' injuries could not allow them to play on—to one (plus another for an injured goalkeeper) in 1958; to two out of a possible five in 1988. With the later increases in substitutions allowed, the number of potential substitute players increased to seven. The number of substitutes increased to two plus one (injured goalkeeper) in 1994, to three in 1995; and most recently to a fourth substitute in certain competitions (starting from UEFA Euro 2016) in extra time.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
Busby babes

cca 30 let. bud od zavedeni PL nebo nejak tesne okolo toho roku 92. do te doby bylo v Anglii jen jedno stridani.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

fakt nechapu, ze zrovna PL, kde ty kluby to maji narocnejsi, neni zimni pauza prakticky, tak se proti tomu stavi...

Reagovat
Jkb

Proti tomu se staví spíš menší kluby, protože nemají tak široké mužstva a vidí v tom výhodu pro ty velké, kteří mají lepší hráče širšího kádru.

Reagovat
Busby babes

pritom to nemusi byt vubec pravda. Branit je snazsi a dodaj si cerstve sily do obrany, pricemz pokles kvality nemusi byt tak propastny jako u vetsich klubu.

Reagovat
Jkb

Mě to nepovídej, já bych byl pro pět střídání okamžitě. Ale chápu ten postoj od některých klubů. Když vidím lavičku City nebo Chelsea, to je neskutečná síla.

Reagovat
Usty

Bránit je snazší? Hrál jsi někdy fotbal?

Reagovat
Busby babes

hral. ano, branit je snazsi nez utocit. borit je snazsi nez tvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

No mozna snazsi na kreativitu ale na fyzicku moc ne ne?

Reagovat
Svatej

? I utocit je fyzicky narocny, delas xx dummy nabehu, odtahujes hrace a menis pozice bez toho, aniz by na tebe souper musel reagovat, kdyz brani hluboko.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Usty

na fyzičku v žádném případě

Reagovat
Busby babes

whatever, fotbal si ocividne mysli to same, proto za kreativni hrace plati daleko vic nez za defenzivni...

Reagovat
Usty

Fotbal pochopitelne nestanovuje cenovku podle toho, která činnost je náročnější fyzicky. Pleteš jedno přes druhy. Útočit je samozřejmě náročnější ve většině hledisek, ale to fyzicky, o kterým je celou dobu řec, to vážně není :))

Reagovat
Busby babes

ja vubec nemluvim o tom, co je narocnejis fyzicky, to si sem pritahl ty. mluvim o tom, ze je snazsi branit, protoze to dokaze "kazdej" zatimco kreativnich hracu schopnych vytvorit sanci nebo dat gol je daleko mene, proto jsou treba drazsi a lepe placeni.

Kdyz jsem psal, ze je branit snazsi, tak jsem vubec nemluvil o tom, jestli je to fyzicky mene narocne. a ocividne to ostatni pochopili, jen ty se na tom tocis.

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že ano.

Hrál jsi někdy fotbal?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Usty

na fyzičku je pochopitelně mnohem náročnější bránit než útočit

Reagovat
Talker

Spíš bych řekl, že bránit bez míče je fyzicky náročnější, takže možnost vystřídat unavené hráče může být výhoda pro bránící mužstvo. Je otázka, nakolik by ta střídání byla oslabením.

Každopádně jo, když vidím, že máme v základu Lukaka, Mounta+Wernera(?) a na lavičce čekají Havertz, Puli, CHO nebo Ziyech, což jsou hráči pro spoustu těch klubů do základu, tak se nedivím, že se jim nelíbí, že si tam můžeme nacpat v průběhu druhého poločasu komplet novou ofenzivu plnou sil.

Stejně tak i vy - základ Ronaldo-Bruno-Rash-Greenwood a na lavičce Martial, Cavani, Sancho a podobně i Citizens.

Prostě v anglii jsou 3 kluby s brutální silou i z lavičky (minimálně opticky).

Reagovat
Busby babes

jenze CHO nebo Ziyech uz je imho propad ve vykonnosti docela velkej, stejne tak u nas treba Martial. samozrejme, ze vsichni ti jmenovani dokazi zahrat vyborny zapasy, o tom zadna...

A druha vec je, jak moc je tohle udrzitelny... vsichni chteji hrat, vetsinou to vydrzi sezonu ale pak uz chteji hrat vic v zakladu a tak... ale tak data na to nemame, tak tezko soudit, komu by to prispelo, jestli by ty velky kluby odskocili jeste vic nebo ne.

Reagovat
spider_8

To se právě úplně říct nedá, Ziyech třeba začal sezonu v základu. Celkově u těch našich hráčů pořádně nevíš, kdo patří do základu.

Reagovat
Svatej

Ani ne, ja si naopak troufam rict, ze Cho je po Mountovi nás nejstabilnější kluk dopredu s nejmensim poctem výpadků, jen proste hraje malo

Reagovat
Busby babes

hele tohle mi prijde, jako bych zacal rikat, ze Lingard je plnohodnotna nahrada za Bruna.. ale ok no.

Reagovat
Talker

Jenže rozdíl je, že my nemáme hráče, který by v ofenzivě podával ofenzivní výkony jako Bruno, Salah nebo KdB. Nejblíž tomu má Mount, jehož největší value je v komplexnosti a stále potřebuje ještě vyrůst.

My prostě nemáme superstars, kteří by ládovali goly, sbírali asistenci za asistencí. Kdybych to přirovnal k vám, tak nenahrazujeme Bruna, ale nahrazujeme 2 Martialy. Takže u nás ten propad není tak veliký.

Reagovat
Busby babes

tam nejde o to, ze nekdo podava super ofenzivni vykony, ale myslim to obecne. proste imho je Zyiech a CHO o kousek niz. i kdyz samozrejme v jednotlivych zapasech dokazi podat excelentni vykon. Stejne jako u nas Lingard nebo Martial. Jinak v zasade je to asi jedno. Jen jsem naznacil moznej scenar, kdy by to, ze vyhodu maji bohatsi kluby, nemuselo tak uplne platit... ale jestli to tak je, nevim.

Reagovat
Talker

Tak to je otázka, s Havertzem na hrotu je ta hra živelnější, než s Lukakem, pohyblivější, aktivnější.

CHO zase dává dynamiku, on je výkonnostně podle mého tuhle sezonu na těch ofenzivních pozicích mezi těmi nejlepšími. Samozřejmě je to jen pár zápasů, ale snad teď dostane více herního času.

Ziyech... No idea, ten do toho Conteho fotbalu prostě nesedí, zkouší neustále, ale nic mu nevychází.

Prostě jsou to varianty, které mají svojí kvalitu a nabízí něco jiného. Co se týče dlouhodobého vývoje, tak třeba 1-2 hráči zdrhnou, ale už se nám tam připravuje Gallagher.

Pokud zůstaneme u 3-X-X, tak bych nejradši vepředu viděl trojici CHO-Havertz-Mount párkrát. Přijde mi, že nám strašně chybí přímočarost křídla - Puli je bud zraněný nebo se vrací do formy nebo je na repre pauze a nikdo jiný než CHO to prostě nenabízí. Možná Werner, ale ten má první dotek strašný a potřebuje kvanta prostoru.

Reagovat
vladis271

Ten Ronaldov príchod evidentne narušil balans v kabíne. Brunovi zmena pozície neprospela a je len tienom tej minuloročnej beštie. Ronaldo vadí aj Greenwoodovi.

Reagovat
Infernoqt

Tak Bruno hraje furt na podhrotu. Jediný náš problém je v tom, že od příchodu Ronalda hrajeme kompletně jiný fotbal. Hodně se to zakládá na postupném útoku, více napadáme, více se chaoticky otevíráme. Solskjaer od svého příchodu přitom hrál převážně na protiútoky, proti velkým soupeřům musela být většina hráčů za míčem, teď je to peklo, každej je mimo pozici, ztratili jsme veškerý balanc.

Reagovat
Infernoqt

No více napadáme... Ronaldo nenapadá vůbec, zbytek se o to snaží, ale moc úspěšně to nevypadá. Hlavně Maguire si to vzal tuto sezonu nějak moc k srdci, protože pořád vystupuje, což poslední sezony (tak často) nedělal. Teď je každý zápas přichycen mimo pozici, protože nesmyslně vybíhá. Viz váš první gol o víkendu.

Reagovat
Jkb

První branka šla za Bissakou který nesmyslně napadal a nechal za sebou hráče ke kterému musel Lindelof, který přestal bránit Firmina ke kterému to měl Maguire daleko ten potom dává na Salaha a je to Salah Keita proti samotnému Shawovi. V životě takhle nemůže Bissaka napadat, pokud za ním není někdo kdo by ho kryl, navíc tam měl napadat spíš Greenwood kterej ale nedělal vůbec nic v ten moment stejně jako Mctominay. Tak kvalitní tým jako Liverpool vás za to potrestá.

Reagovat
Talker

Jn, jakmile jste přestali hrát na protiútoky, tak to jde do hajzlu. To uměl i Mourinho.

Reagovat
Busby babes

vsak Bruno hraje porad na stejne pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruna to poškodilo v rámci ega, preto nepodáva také výkony ako minulú sezónu, domnievam sa, Šimon.

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
smazaný uživatel

To uvedeni jmena ma jaky smysl, abys nekoho setrel? Na zacatku to bylo chvilku vtipne, ted uz moc ne

Reagovat
Busby babes

to uz nema cenu resit. x lidi mu tu psalo, ze je dement, ze to porad pise ale nenecha si to vymluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ludia tiež píšu krstným menom a nevadí mi to, priateľská atmosféra je základ...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca prezývkou, ktorú sem priniesol Dušo, viac Swarley27.10.2021 22:50#

Reagovat
Busby babes

a co, ze ti to nevadi? to neni zadnej argument. xkrat ti to vysvetlovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber sa.tak vážne a neber všetko negatívne. Boh má odpoveď na všetko ...

Reagovat
Busby babes

jeste se jako netolerantni pitomec ohanej bohem... lol

Reagovat
Hokaido

Strašnej retard, ten z toho už asi nevyroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúzelné, že to najviac vadí provokatérom, trotlom a trollom

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Si už delší dobu všímám, že má šílený "Ovčáček vibes"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Kde ho nájdem?

Reagovat
Neutron

Podla mna pretoze to Busbymu celkom vadi

Reagovat
Salfovic

Chápu, hrozný jméno.

Reagovat
Busby babes

a ty jdi taky do prdele.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
Neutron

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si kto

Reagovat
Swarley

Ludwig, douč se základy, Olo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

príde mi, že hrá vyššie, ale možno sa mýlim.

Reagovat
Mastný Chobot

ESR je klenot a momentálne jeden z najdôležitejších hráčov som zvedavý, kde má strop, ale ak zlepší finálku, tak bude svetový

Reagovat
Mastný Chobot

Tielemans je baller

Reagovat
smazaný uživatel

Alá Milner.

Reagovat
ondris

Chcel som ho namiesto Giniho.

Reagovat
smazaný uživatel

len koľko by stála tá sranda, inak samozrejme heej

Reagovat
ondris

Veľa, ale verím, že pod Kloppom by bol mega.

Reagovat
Benzema

Po tejto sezóne ma len rok do konca zmluvy , ideálny čas ho kúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Seydou Doumbia

city jasná volba

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Adrian; Williams, Matip, Gomez, Tsimikas; Morton, Oxlade-Chamberlain, Jones; Blair, Minamino, Origi

Substitutes: Hughes, Pitaluga, Konate, Phillips, Beck, Dixon-Bonner, Bradley, Jota, Firmino

Dobrá sestava

Kelleher a Gordon zranění, za Mortona jsem velmi rád , od Blaira vůebc neívm, co mám čekat. Překvapení ale Matip, pokud bude hrát proti Brightonu zase Konaté tak v pořádku, nicméně pokud má i o víkendu nastoupit Matip, tak bych mu dal klidně volno i dnes, Phillips by jistě v pohodě zaskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

5 záložníkov zranených, zdravím ťa - Cristiano Tomino a prajem pekný večer ;) .

Jones hrať nemusel a snáď nebude hrať celý zápas. Teším sa na zápas. Koniec hlásenia.

.

Reagovat
ondris

Zdá sa mi, že Kelleher nemá zranenie, ale nejaké ochorenie. Škoda Gordona, i keď on už je zranený dlhšie. A Blaira som asi nikdy nevidel.

Reagovat
avicii

snad sa chalani ukazu

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček zase v základu

Reagovat
Coutinho10

tak on chce hrat vsechno a rikal to i v rozhovoru na radiozurnalu z minuleho patka...toto by mel bejt on

https://www.mujrozhlas.cz/fotbalove-ligy-ostatni/narocne-zapasove-tempo-zvladam-spoluprace-s-declanem-ricem-v-zaloze-funguje

Reagovat
dave30

Tak já nevím. Po víkendu se všude psalo, jak Souček vypadá poslední zápasy unaveně a on ho tam dá zase na celý zápas?

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu i treba Cresswell hraje vse a Soucek s tim problem nema a i Moyesovi to rika, ze chce hrat, kdyby nechtel, tak ho necha odpocinout, ale je klicovej a kdyz presli pres Man United a ted meli Man City doma, tak proc zahodit vyhru na Old Trafford....pripadne to muze vic protocit v tech zaverecnych skupinovych kolech EL, az bude mut WHU definitivni postupovou jistotu, coz by asi mel mit uz ted po 3 vyhrach

Reagovat
jenage

Jj protože novináři to ví samozřejmě nejlíp jak je kdo unavený.

Reagovat
dave30

Nebyli to pouze novináři , ale i fotbaloví odborníci. A samozřejmě nemají žádná zdravotnická data, ale popisují pouze to, co vidí. A porovnávají s tím, co viděli dříve. Myslím, že na základě tohoto můžou vyslovit nějakou domněnku. Ono se to od nich i vyžaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

hodte stream chaloši plssss

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ďakuuem

Reagovat
Mastný Chobot

Nie už teraz, ale nabudúce stiahni si Kodi a do toho SportHD add-on

Tu je návod:

https://www.wirelesshack.org/how-to-install-sport-hd-kodi-addon.html

Sú tam live streamy na všetky fodbale v dokonalej kvalite.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl lenivý netechnický chuj som ale asi skúsim...ďakujem .)

Reagovat
Mastný Chobot

ja tiež ale stojí to za to.

A keď si tam dáš aj Stream Cinema add-on, tak už nebudeš potrebovať ani Netflix, Amazon, nič

Reagovat
smazaný uživatel

t moj kkt ale vsetko mi seka dnes a na vipleague mi nejde zvuk

Stoka

Reagovat
Golasso

Divadlo Snu Snu

Reagovat
DieFohlenBMG

Zatím jediná střela zápasu: Mark Noble

Reagovat
NEYMARINHO10_PSG

Ronaldo rozbil united

Reagovat
eder

Byl jediný, kdo se v neděli o něco snažil...

Reagovat
Petr20

Ne no..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

, ale fantasticky Williams s Adriánem

Reagovat
ondris

Adrian a Neco

Reagovat
REPLIKATOR

Tento nadpis se tak krásně čte

Reagovat
avicii

heh tak Preston toho teda dost zahodil a teda velke sance, my sme nic nemali..

Reagovat
Coutinho10

skoda Ox

Reagovat
jk

Gól ze standartky pro Burnley is coming.

Reagovat
Coutinho10

Soucek obrovska skoda, velka sance

Reagovat
DieFohlenBMG

Musí trefit branu

Reagovat
Coutinho10

a vypadalo to, ze mu to jde fakt dobre na tu placiru, ale bohuzel to trochu zklouzlo

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern

Reagovat
Kixi Syhimour

s áčkem

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Takumi

Reagovat
Coutinho10

Minaminooo

Reagovat
REPLIKATOR

Minamino I když předtím zřejmě těšný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

uuu ledva som ho videl ale predsa

Reagovat
pobody's nerfect

Neco byl v ofsajdu ne?

Reagovat
ondris

Z môjho pohľadu jasný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělé od všech zúčastněných (Morton ), i když asi menší ofsajd

Reagovat
Coutinho10

Jones hodne luxusne si je tam povodil

Reagovat
Coutinho10

Cuf na plac

Reagovat
Coutinho10

wow Origiii

Reagovat
DieFohlenBMG

Při remíze jsou hned penalty?

Reagovat
pobody's nerfect

Vtipný gól.

Reagovat
ondris

Tsimikas A napokon gól

Reagovat
REPLIKATOR

Origi šaman

Reagovat
ondris

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tsimikas , Origi

Reagovat
Coutinho10

twl Soucek opet to mohl trefit

Reagovat
Coutinho10

tak penalty...pojdte WHU konecne po 5 letech vyradit City z League Cupu

Reagovat
Kixi Syhimour

tak snad je oberou i v lize

Reagovat
avicii

postup inak celkom nuda

Reagovat
DieFohlenBMG

Foden to je blboun

Reagovat
Mastný Chobot

to čo za kokota vyberá ten uhol kamery pri penaltách

Reagovat
Čenda

Zda se mi to, nebo ten zadní pohled kamery je na penalty úplně na pikaču?

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak Suk rozhodne

Reagovat
DieFohlenBMG

Benrahma neda

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuvěřitelné se stává možným, přepište dějiny, konec jedné éry, City jsou venku z Ligového poháru

Reagovat
cubinho

Jooooooo!

Reagovat
Busby babes

konecne. jeste, ze jsme vypadli, nam by dali bura.

Reagovat
O.Giroud

ttakze Chelsea ma Caribic

Reagovat
Gunner14

Reagovat
avicii

Fajn ze to vyhra niekto druhý a zároveň sú mancestraky von žreb kedy?

Reagovat
Kixi Syhimour

V sobotu ráno

Reagovat
avicii

Nebyvalo to po poslednom odohratom zápase?

Reagovat
Kixi Syhimour

Takhle daleko jsme nebyli snad 4 roky , asi po osmifinále to není hned, všude píší o sobotním ránu

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

The Quarter-Final draw of the Carabao Cup will take place live on Soccer AM on Saturday 30 October from 10:30am

https://www.efl.com/news/2021/october/soccer-am-to-host-carabao-cup-quarter-final-draw/

Reagovat
Coutinho10

byvalo, ale je zmena...o vikendu se to podle me nikdy nelosovalo

Reagovat
PhilipS

No West Ham s tím úzkým kádrem tyhle zápasy hrát zrovna moc nepotřebuje

Reagovat
kolouch

Neřekl bych, že máme úzký kádr. Každý z těch hráčů, co nastupuje v Carabau nebo EL má týmu co dát a hrají dobře. Dneska kromě Cresswella nastoupil komplet B tým. V podstatě chybí jen backup za Antonio, jinak máme každý post solidně zdvojený

Reagovat
dave30

A Souček hrál proč? Hlavně že se po víkendu psalo, jak ve druhé půli vypadal unaveně a že se na něm podepisuje náročný program...

Reagovat
PhilipS

protože je nula zraněných. To je anomálie. To by byl jinak průšvih

Reagovat
Kixi Syhimour

Guardiola out

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

fantazie WHU...pevny nervy pri penaltach ale ta zadni kamera me celkem stvala

Reagovat
Dan Gubić

Voľné stredy týždňa pre City, asi aj chceli vypadnúť z tohoto malého pohára. Teda nechceli ale ťahať 4-5 súťaží je skrátka moc.

Reagovat
Remt

Jj nechtěli. Bayern taky nechtěl:-D

Reagovat
Gunner14

Snad dostaneme v Mickey Mouse Cupu Slepice nebo Sunderland doma

Reagovat
tweek

slepky bych bral. klidne i venku. nld bavi

Reagovat
JollyJoker77

Môžme už vyhodiť Nuna konečne ? Priniesť Ukrajinského Snajpra menom Shevchenko

Reagovat
vladis271

Vraj aby nam to nerozbilo wage structure, pokusime sa Salaha presvedcit pristat na mensi plat s velkym podpisovym bonusom. Zatial nic viac o tom nie je pisane len toto.

Reagovat
smazaný uživatel

To dáva veľký zmysel, žiaľ asi nemôže mať v našom klube vyložene obrovský plat, lebo by si ho postupne pýtali aj ostatní top hráči... Nie sme PSG, City či Chelsea...

Reagovat
Lacko_Boh

hah, neviem, nemyslim, ze ste dobri chlapci, sak realne dostane asi to co chce, len s tym rozdielom, ze prvu vyplatu bude mat velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velku a ostatne velmi velmi velmi velke, miesto toho aby mal vsetky ako si povodne pytal (takze velmi velmi velmi velmi velmi velmi velke)

Reagovat
vladis271

Nvm, ja to vidim tak, ze lakadlo signing on fee je aj v tom, ze hrac dostane obrovsku sumu k dispozicii hned. Cize z mojho pohladu by davalo zmysel ak by konecna ciastka bola nizsia akoby dostal scitanim vsetkych platov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

akontácia

Reagovat
Dan Gubić

Ani podpisový bonus sa nevypláca hneď na drevo, je splácaný k mzde počas trvania kontraktu. Tiež pochybujem že Salah ktorý si vďaka indivividuálnym a tímovým bonusom za úspechy v silných sezónach prišiel týždenne na cca 400k hrubého, by teraz potreboval obrovskú jednorazovú injekciu.

Skôr chce väčší základ než vysoké prémie závisiace od kolektívnych úspechov ktoré môžu aj nemusia v silnej konkurencii prísť - bez ohľadu na Momove heroické výkony. Myslím a dúfam že dohodu s klubom nájdu niekde uprostred. Už čoskoro.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
dave30

Peníze vynaložené na mzdy ročně:

Chelsea 178 mil. liber, Liverpool 171, MC 159. Pouze PSG je trochu jinde (260), ale tam ta trojce (M,N,M) má více než 100 mega sama pro sebe...

Reagovat
Mirek na tenisu

Do čeho kopli spadlo do kasy. I tohle může být fotbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele