Adele co nevidět vydá své nové album nazvané 30, a tak nevynechává ani jednu příležitost k sebepropagaci. Vydala novou písničku, nafotila nádherné fotky… a účastní se také celé řady rozhovorů. Magazín Vogue si pro ni nachystal skutečnou lahůdku, 73 otázek, během nichž vždy musela zvolit, co (nebo dokonce i koho) má radši. Poté, co zodpověděla, že má radši skupinu Spice Girls než Beatles, Blur než Oasis a zpěváka Liama Gallaghera (49) než jeho bratra Noella (54), byla požádána, aby si vybrala mezi královskými bratry, tedy princem Harrym (37) a princem Williamem (39).

Zpěvačka si odpověď dlouze rozmýšlela. „Princ… Harry,“ řekla nakonec po dlouhém váhání a s potutelným úsměvem na rtech. Není na tom nic až tak překvapivého. Už v roce 2011 Adele pro magazín Glamour přiznala, že byla před mnoha a mnoha lety zamilovaná do rusovlasého syna prince Charlese (72). „Zařekla jsem se sice, že nikdy nebudu randit se zrzkem, ale no tak, je to princ Harry! Pak bych byla skutečná vévodkyně. Ráda bych s ním strávila noc, určitě je s ním zábava,“ smála se podle deníku People před deseti lety tehdy svobodná zpěvačka bez jakýchkoliv závazků.

VIDEO: Princové William a Harry odhalili sochu princezny Diany (†36).

Video
Video se připravuje ...

Princové William a Harry odhalili sochu princezny Diany (†36). Reuters

Následně interpretka hitů Skyfall či Hello poznala svého bývalého manžela Simona Koneckiho (47) a o rok později se jim narodil syn Angelo (9), zatímco Harry našel své štěstí po boku bývalé herečky Meghan Markleové (40), jejímž největším hereckým úspěchem je (zatím) vedlejší postava v seriálu Kravaťáci. Právě s Meghan prý Adele pojí blízké přátelství, skamarádily se v L.A., kde jsou v Montecitu sousedkami. Není tedy divu, že vévodu a vévodkyni ze Sussexu upřednostňuje zpěvačka původně z Londýna před následníkem trůnu, s nímž se nikdy nesetkala… a který na rozdíl od ní zůstává v Anglii.

Fotogalerie
96 fotografií