Boleslav je po výhře nad Plzní ve čtvrtfinále poháru, uspěly i Sparta a Hradec

27.10.2021, 21:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Bylo to samozřejmě hodně špatné. Baník plná palba, Hradec hráči z lavičky... ale většinou když jsme úplně dole dokážeme zabrat právě se Spartou. Takže budu doufat v lepší zítřky. Je prodáno asi 11 500 vstupenek, tak snad bude fantastická atmosfera.

Každopádně ty negatovní věci nechám na trenérech a osobně bych přidal jednu pozitivní - Budínský ukázal věci, které jsem od něj čekal častěji. Tak snad se do toho začíná dostávat.

Reagovat
ratusek

akorát Klíma potvrdil, že to byl omyl další radši nekomentuji, zase bys mě z něčeho nařknul

Reagovat
Banikovec7

Budínský dnes něco ukázal? Já si ho všiml akorát když přestřelil tu šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

S Vltavinem to nevyslo, dneska uz ano. Nerozumim proc nektere tymy bojkotuji mol cup, snadnejsi cesta do evropy neexistuje

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Banikovec7

Tak s Vltavínem hrála sestava, která hrává MSFL posílená o pár hráčů, potom nakonci už to bylo skoro jen béčko, tak se dalo čekat, že tam moc rozdíl nebude. Ale dnes hrál víceméně základ, takže si nemyslím, že by to byl bojkot, prostě špatný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si , že už podruhé za sebou jde prohra na konto trenéra , za prvé stavění negolových hráčů viz Kuzma , Dyjan a Klíma na úkor hráčů z Baníku B nebere konce , raději bych v takovém zápase viděl hrát kluky jako Chvěja , Smékal , Jaroň , ať se perou za Baník v poháru , než ti pitomci co netrefí ani prázdnou branku , dále donekonečna pořád stejné rozestavení a stejná taktika , ať hrajeme doma či venku , ať hrajeme s kýmkoliv , tak jsme nejčitelnější mančaft v lize , pokud se toto nezmění a trenér nezačne riskovat a měnit , tak upadneme zase do stereotypu a bude to o hovnu

Reagovat
ratusek

Kuzma, Potok, Klíma. velké omyly

Reagovat
lichna.

Reagovat
Selänne

Hlavně pro Baník by to měla být jasná priorita. Oni snad sami musí vědět, že přes ligu se tam prostě nepodívají, Na to nemají ani kvalitu ani kvalitního trenéra.

Reagovat
Banikovec7

Proc bychom se tam nemohli podivat pres ligu? Prvni 3 jsou jinde, ale se Slovackem jsme meli stejne bodu a i ten vzajemny zapas byl vyrovnany a pokud byl nekdo trochu lepsi, tak Banik.

Reagovat
Greny

Protože se může stát že někdo z pražských S nevyhraje pohar?

Reagovat
Banikovec7

No vsak ja netvrdim, ze to je jistota. Ja reagoval na “proste nepodivaji”.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Selänne

Protože nedokážete dlouhodobě bodovat s první čtyřkou. Nemáte na to kvalitu a už vůbec ne trenéra.

Reagovat
Banikovec7

No to je sice pravda, ale proti top3 je to jen 9 zapasu z 35. A Slovacko zatim uhralo proti Slavii i Plzni stejne jako my, sice to od nich byly lepsi zapasy, ale body za to nejsou. A o zapase s nama uz jsem psal.

Reagovat
Modi6

Je pravda, že právě kvůli té nejsnadnější cestě do Evropy získal český pohár, ať už se jmenuje jakkoli, na atraktivitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec v lize II v poháru Koubek mě překvapil

Reagovat
dave30

OT: Může mi někdo vysvětlit, jak mohl Hromada po tom skluzu dohrát? Doufám, že hlavní i VAR si pěknou chvilku odpočinou.

Reagovat
kilobyte

Asi si můžu hledat píšťalku. Sice jsem nikdy nepískal, ale jestli to půjde tímhle tempem, tak bych si mohl brzy zkusit první ligu.

Reagovat
dave30

Reagovat
Losinho

Horší nebudeš já ti od VARu budu posílat memečka

Reagovat
kilobyte

To budu pískat od TV, přece tam nebudu běhat jak kokot.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
Liquid

za mě taky červená, ale když u Matěje byl taky první zásah do míče tak zde v tomto není vůbec o čem, Hromada odehrál balon, že pak dokončil pohyb je věc druhá, před 5 roky by to bylo možná i bez karty, nyní ale spíše červená

Reagovat
dave30

Toto byl ale spíš Bořek. A ten také zasáhl napřed míč.

Reagovat
dave30

Myslím, že se čeká, až někdo po podobném zákroku na kotník (případně těsně nad kotník) soupeře vyřadí na několik měsíců. Takovému to potom sečtou za všechny, dostane nějaký exemplární trest (což bude samozřejmě nesmysl) a uvidíme, co bude dál...

Reagovat
kilobyte

Za takovéhle skluzy se dává karta, i když protihráče ani netrefí. Když ho takhle trefí, tak jasná červená.

Reagovat
Kepy_FCB

Proslýchá se že pohár si zarezervoval letos Pelta takže nevadí že jsme vypadli a nebudem jim tam dělat stafáž

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
BaggioRoberto

Máš špatné info, Pelta si teď bude platit za čistý záchody a prázdnou sprchu.

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
Mirek na tenisu

Ewerton nemůže v Bolce dlouho zůstat. Takové Spartě by se hodil. Jeho typ na Letné chybí. Stylové by bylo kdyby laso hodili z Liverpoolu. Ewerton nová posila Evertonu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele