Hlavní obsah

Sobotní StarDance má spolumoderovat Aleš Háma

Právo, Jana Perglerová

Tuto sobotu by se měl v zábavné soutěžní show StarDance v České televizi (ČT) objevit po boku moderátora Marka Ebena Aleš Háma. Moderátor, hudebník a komik by měl zaskočit za covidem onemocnělou Terezu Kostkovou, která pravděpodobně bude muset být ještě v sobotu 30. října v povinné karanténě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Aleš Háma

Článek

Aleš Háma moderuje v současné době v ČT zábavnou vědomostní soutěž Kde domov můj?, která se vysílá každý den od pondělí do pátku v podvečer na ČT 1. Bude také uvádět spolu s Ondřejem Sokolem přímým přenosem přenášené vyhlášení divácké hudební ankety Český slavík 21 na Nově v pátek 19. listopadu večer.

Covid ve StarDance: Hledá se moderátorka

Kultura

„Čekáme, zda bude mít Aleš Háma negativní PCR test,“ potvrdila Právu jméno zvažovaného moderátora ve středu pozdě večer mluvčí ČT Karolína Blinková.

Tereza Kostková má koronavirus, StarDance moderovat nebude

Kultura

Dodala, že v povinné karanténě je spolu s Kostkovou dalších pět účinkujících StarDance, jejich jména ale nesdělila. „Sobotní StarDance zřejmě proběhne. Stále ale čekáme na kompletní výsledky PCR testů všech účinkujících,“ dodala mluvčí veřejnoprávní televize.

Reklama

Výběr článků

Načítám