Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdy StarDance: Budou vůbec tančit? Jak se (ne)připravují s covidem za zády!

/
  • StarDance v sobotu bude
    28. října 2021 ● 05:00

    Dva dny po druhém tanečním kole StarDance byla v pondělí moderátorka Tereza Kostková (45) pozitivně testována na covid-19. Všichni tanečníci museli jít na testy a stále není jisté, které taneční páry se v sobotu 30. října objeví na tanečním parketě. ČT ani nikdo jiný totiž neřekl, jak testy dopadly a co bude dál. Poslední informace o sobě soutěžící podali v pondělí, tedy před vypuknutím celé nepříjemnosti. Až na Hlaváčkovou, která nicméně řešila vlasy a ne tanec, se většinou informování o StarDance vyhnuli.

  • 1.

    Andrea Sestini Hlaváčková

    Bývalá tenisová hvězda Andrea Sestini Hlaváčková (35) se svými fanoušky na sociální síti řeší, jaký účes má zvolit na sobotní přenos. „Co bych si na té hlavě měla nechat udělat? Nemůžu vám říct, o co přesně půjde, ale heslo je bludička,“ žádá své sledující blondýnka, která si díky svým dlouhým a sportem vypracovaným nohám vysloužila přezdívku kobra. 

  • 2.

    Simona Babčáková

    My se s Martínkem vidíme poprvé po týdnu, kdy jsme vůbec netrénovali,“ přiznala v pondělí ve videu na sociální síti Simona Babčáková (48) a dodala: „Už jsem zpátky ve hře. Dnes první trénink.“ Podle zastřeného hlasu a ucpaného nosu herečky to vypadá na lehčí nachlazení. Na telefonát Blesku pak Babčáková zareagovala: „Na shledanou,“ a bez dalších slov zavěsila. 

    Simona si tancování po boku o 21 let mladšího tanečníka Martina Prágra užívá a není divu, že ji těší, že se jí často dotýká. Ať už ji drží okolo pasu nebo za ruku. 

  • 3.

    Mirai Navrátil

    Zpěvák Mirai Navrátil (29) se do tance doslova zamiloval, a jak řekl Blesku, moc si přeje vydržet co nejdýl. „Stardance je školní výlet. Dobrá parta, nálož emocí a vzpomínek. Sestava nabitá jak blázen. Tak snad nás udržíte ve hře,“ přeje si na svém profilu Mirai, který tancuje s Lenkou Norou Návorkovou

    Zatímco jeho fanoušci mu přejí, aby se dostal daleko, modelka Agáta Hanychová asi ne. „Na hrubý pytel, hrubá záplata,“ okomentovala jeho status modelka. 

    Co tohle přísloví znamená? Nepěkné chování se oplácí stejným nevybíravým způsobem... Co tím Agáta myslela? Kdo ví...

  • 4.

    Veronika Lálová

    Ve druhém kole jako první ze StarDance vypadla dvojice Pavel Trávníček (71) a Veronika Lálová. Kvůli covidu Terezy Kostkové nemohla dvojice na tradiční chat do České televize. Ale jak Blesku tanečnice řekla, oba měli testy negativní a navíc jsou očkovaní. „V sobotu se určitě půjdu podívat, jestli i Pavel, to nevím,“ řekla Blesku tanečnice. 

  • 5.

    Zdeněk Godla

    Zdeněk Godla (46) si sice po prvním kole přál, aby vypadl, ale tanec ho chytl, takže na sobě začal makat a postoupil do třetího kola. „Nevzdám to, jedu dál a pojedu pecky,“ slibuje hvězda seriálu Most!, která po každém výkonu razí heslo: Dycky Chomutov! 

  • 6.

    Tereza Černochová

    Velkým překvapením ve StarDance je zpěvačka Tereza Černochová (38). Se svými křivkami krev a mlíko je velmi ženská a sexy. „V sobotu šla Babetta do světa... vyquickstepovala 1. plejs díky tomu klukovi Dominikovi Vodičkovi, kterej ji naháněl, nejen v sobotu, ale i celý 3 měsíce… a teď sklízí úrodu… už kvůli němu, budu ráda za hlas ve tvaru SD 7 na tel. 906 11 13.. ať vám můžeme ukázat, co mě všechno naučil… Mno, snad nám to dovolí i aktuální covid situace… chjo.. zdravíčko!“ napsala na svůj profil Tereza. 

  • 7.

    Tatiana Drexler

    Moderátorka StarDance Tereza Kostková (45) se doma kurýruje z covidu, ale útěchou jí mohou být komentáře od kolegů. „Teri… jsi silná, mladá, žiješ zdravě…. Určitě budeš brzy fit, to Ti ze srdce přeje tvůj Jirka/Roman,“ utěšil ji Roman Vojtek. „My na Tebe jednoduše počkáme. Rychle sa nám uzdrav Terezko naše,“přidala se porotkyně show Tatiana Drexler. „Terko, přeji Ti co nejlehčí a nejrychlejší průběh, ať si brzy fit a můžeme se zase těšit z Tvého překrásného, zářivého úsměvu!“ napsala herečka Daniela Šinkorová

     

  • 8.

     

    VIDEO: Tenistka Andrea Hlaváčková ve StarDance: Takovou dřinu jsem nečekala!

    Video
    Video se připravuje ...

    Tenistka Andrea Hlaváčková ve StarDance: Takovou dřinu jsem nečekala! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    19 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

frantacizek: jan prorok - a jako co? je v klasické přípravě na výkon, pravidelná dechová cvičení jsou součástí, stejně jako je nutné vykouřit zlé duchy z těla..

(28. 10. 2021 17:53)

Dykovka: Dycinky Chomutov!!! Drz se!!!

(28. 10. 2021 17:05)

frantacizek: tož ba, až do toho grand finále.. když máš talent, musí ven.. ale co ten nos do S Zdeněk GODla? na Dukelské to koukám vždy ŽILO

(28. 10. 2021 12:23)

bublina55: Třeba už jim nestačí pořád covidem děsit (až z toho mrazí ), tak to ozvláštnili covidovou situací, kterou musí s děsným nasazením v ČT vyřešit, aby diváci nepřišli o tu "taneční šílenost"?

(28. 10. 2021 09:28)

anna1234: .. mně je tedy nikdo za vzor nedává, ale jedno pozitivum by si z téhle soutěže lidi vzít mohli a to, že i "dřevo" se dá aspoň trochu rozhýbat A pohyb je vždycky prospěšný

(28. 10. 2021 09:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy