Dcera slavného rockera Ozzyho Osbournea a moderátorky Sharon Osbourneové Kelly v podstatě nikdy neměla úplně šanci na klidný život. Už od mala jí věnovala pozornost média a v roce 2002 se s celou rodinou účastnila reality show s názvem Osbournovi

Kelly veřejně přiznala, že v určitých obdobích nebyly dny, kdy by nebyla opilá nebo pod vlivem léků či drog. Zpěvačka, která má na kontě tři hudební alba, trpěla pocity méněcennosti a upadala do depresí. 

Věčný boj s nadváhou

V průběhu let se jí několikrát podařilo rapidně zhubnout, obvykle ale následoval jojo efekt. To si Osbourneová vysvětlila tím, že hubla kvůli názoru druhých, a ne sama pro sebe. Jakmile se zaměřila na své vlastní dobro, stala se štíhlost trvalejší. 

"Nikdy bych si nemyslela, ani za milion let bych tomu nevěřila, že jednoho dne budu tou zdravě fungující dívkou, která se každé ráno probudí za jediným účelem: zacvičit si," smála se v rozhovoru pro magazín Shape v roce 2011, kdy shodila cca 10 kilogramů, po své účasti v taneční show Dancing with the Stars.

Zpěvačka se nicméně netají tím, že si v procesu trochu vypomohla. Zhruba před třemi lety podstoupila tubulizaci žaludku. "Šla jsem na operaci. Je mi naprosto jedno, co kdo říká. Udělala jsem to a jsem na to hrdá," pochvalovala si v rozhovoru pro podcast Hollywood Raw. "Nikdy o tom nebudu lhát. Bylo to to nejlepší, co jsem v životě udělala," svěřila se dokonce. 

Podle Kelly to ale ani s operací není tak jednoduché. "Ta operace, kterou jsem podstoupila... Pokud necvičíte a nejíte správně, zase přiberete. Všechno, co to udělá, je, že vás to posune správným směrem," vysvětlila. "Takže pro všechny, kteří nad tím přemýšlejí - opravdu si to rozmyslete," vzkázala fanouškům. 

VIDEO: Ozzy Osbourne

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne Blesk TV

Fotogalerie
159 fotografií