Šéfkuchař v nahrávacím studiu: Druhou Forejtovu písničku si nemůže jeho partnerka Eva Burešová vynachválit

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
eva buresova premek forejt
Zdroj: Profimedia

Přemek Forejt je muž mnoha talentů. Češi ho znají především jako šéfkuchaře, jak už ale několikrát ukázal, ani s mikrofonem v ruce na tom není vůbec špatně. Důkazem je i jeho již druhá písnička, kterou pro něho složili členové skupiny Nebe.

Poprvé se Forejt představil před časem s písničkou Stella. Tu tehdy nazpíval pro svou dceru a jeho hlas fanoušky překvapil. Podle mnohých je dokonce škoda, že se nevěnuje hudbě více. Tyto připomínky, zdá se, si vzal Přemek k srdci a znovu zazářil v nahrávacím studiu.

Tentokrát se předvedl fanouškům s písní Please. Jak již název napovídá, jde o anglicky zpívanou písničku, a stejně jako u prvního singlu i tady figurovala v roli textařů skupina Nebe. Přemek po vydání písně asi nejvíce čekal na názor své přítelkyně Evy Burešové, která je za mikrofonem jako doma.

Všechno hezky srovnané

„Vždycky, když píšu pro někoho jiného než pro svou kapelu, snažím se maximálně vcítit do osoby daného interpreta, ale v případě Přemka to bylo velmi jednoduché, protože mi přijde, že jsme si v lecčem podobní,“ říká frontman skupiny Nebe Petr Harazin.

„Oba se živíme tím, co milujeme, oba jsme našli své životní lásky a oba máme krátce po třicítce tak nějak všechno hezky srovnané,“ dodal. S napsáním skladby pro Forejta mu pomáhali i ostatní členové kapely. Písnička vyjadřuje lásku k člověku, za kterým se Přemek rád vrací domů. V tomto případě se jedná právě o Burešovou.

„S kluky jsme si sedli, a jelikož mě zpívání baví a přijde mi to jako skvělé odreagování a koníček k mé práci, rozhodl jsem se v něm pokračovat,“ napsal sám Forejt o své nové písničce. Ta po vydání šokovala celou řadu fanoušků a velmi rychle se stala oblíbenou.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat

Ihned po vydání se pod klipem na YouTube začaly objevovat komentáře o tom, že by se měl Přemek věnovat hudbě rozhodně více. Ačkoli je jako šéfkuchař jedinečný, jeho originální hlas uchvátil fanoušky, kteří ho chválí i na dalších sociálních sítích.

A co Eva Burešová? Jak hodnotí romantickou písničku svého partnera zpěvačka, která má sama na kontě už několik klipů a kromě herectví se věnuje zpěvu jako svému hlavnímu povolání? Zdá se, že je nadšená a svého milého veřejně vychvaluje. A to i na své sociální síti.

Na Instagramu zveřejnila Přemkovu písničku ve stories a připsala k ní, že je konečně venku a naprosto boží. Takže to vypadá, že je se svým partnerem jakožto se zpěvákem spokojená. Fanoušci by se rádi dočkali také nějaké společné písničky. Je jen otázkou, zda k tomu někdy dojde.

Zdroj: sip.denik.cz, Blesk, Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články