Nabídka účasti na veletrhu Vinexpo 2022 / Drink America

V návaznosti na úspěšnou osobní účast 9 českých společností v roce 2020 a online prezentaci v roce 2021 si vás Ministerstvo zemědělství dovoluje oslovit s nabídkou účasti na veletrhu Vinexpo / Drink America 2022, který se uskuteční v termínu 9.–10. března 2022.

Veletrh (https://www.vinexpoamerica.com/) je určen pro vývozce vín a lihovin. Prezentace na společném stánku bude řešena formou nákupu plochy a stánku ze strany vystavovatelů, kteří si následně mohou požádat o proplacení nákladů z dotačního titulu 9Hb Ministerstva zemědělství. Podrobné informace k titulu jsou k nalezení ZDE.

Předběžná kalkulace nákladů pro rok 2022 pro jednu společnost:
Pronájem plochy - 2x2m - cca 50 tis. Kč
Stavba stánku - 2x2m - cca 60 tis. Kč

Pro účastnící se vinařství bude zaručena prezentace jednoho druhu vína formou řízené master class pro návštěvníky veletrhu.

V případě doplňujících dotazů se obracejte na zemědělského diplomata ve Washingtonu Petra Ježka, email: petr_jezek@mzv.cz, mob: +1 202 507 3859.

Potvrzení Vašeho zájmu zašlete emailem na výše uvedený kontakt nejpozději do pondělí 29. listopadu 2021.


Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.