Berenika Kohoutová je rok a půl maminkou holčičky Loly a už několikrát přiznala, že leckdy mateřství nezvládá, tak jak by chtěla. Nejednou se o tom rozepsala na svém profilu.

Jdu do kuchyně a začínám připravovat příkrm, Lola začne vřískat. Tak jo, nakojit, uspat. Občas to vyjde na 3 minuty, občas na 30. Ha! Spí! CO TEĎ? Panika!!! Mám čas, ale nevím kolik! Základ je dodělat jí jídlo a sama se najíst. Něco ultra rychlýho, pochopitelně. Ale lehkýho!! A málo kalorií, ať jsem rychle v šejpu,“ trefně popsala přípravu jídla a samozřejmě zmínila absenci úklidu před rokem. 

A nic se nezměnilo ani tři měsíce před druhými narozeninami Loly. „Dítě opustilo byt. Náhle. Jak pára nad hrncem. Babička volala, že bratranec si Lolu žádá a že ji za chvíli nabere. To není možný.“

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

„Nedokážu se z toho vzpamatovat. Mám na to asi tři hodiny. Ticho. Sedím na pohovce. Piju kafe. Čumím na internet. NEUKLÍZÍM. NEVAŘÍM,“ přiznala se Berenika, která se v září provdala za partnera Kryštofa Kubína, tatínka Loly. 

Zvláštní, že když se kolem mě ta holčička motá, jsem schopná pracovat, luxovat, prát, chovat, mazlit, zlobit… a pak mam pár hodin volna a moje produktivita jde absolutně do kopru. ….Tak takhle to asi vypadá, když děti začnou chodit do školky, aha!“ dodala zpěvačka. Jako důkaz přidala fotku neuklizeného obýváku. Nejedna maminka jí jistě v tomto smyslu porozumí...

Fotogalerie
48 fotografií